Hvordan bygge en hytte-stil forfengelighet

Hvordan bygge en hytte-stil forfengelighet 

1.

Mål plass til forfengelighet. Kjøpe en tre kommode som passer inn i disse målingene og vil være en komfortabel høyde for en forfengelighet. Kjøpe en vaskebasseng som passer inn i dimensjonene på kommodeplaten. Ikke ta med en leppe eller fremspring på forsiden av kommode i dimensjonsmålingene. Bassenget må passe inn i kommode.

2.

Senter papirmønsteret som følger med bassenget på toppen av kommode. Spor rundt mønsteret. Fjern skuffene fra kommode. Bor et 1/2-tommers pilothull inne i sporet. Sett knivbladet av et stikksag inn i hullet og kutt ut sporet. Plasser bassenget i hullet for å se etter passform. Fjern bassenget.

3.

Mål rørleggerområdet under din eksisterende vask. Du må måle hvor lav og bred rørene er satt. En rørlegger må kanskje justere høyden på rørleggerarbeidet slik at den passer til høyden på den nye forfengelighet, men formen og dybden vil være den samme.

4.

Spor bredden og høydemålinger på baksiden av kommode. Bor et pilothull og kutt ut kommode med en puslesag. Dette vil imøtekomme rørene som kommer opp fra veggen.

5.

Fjern fronten av toppladen fra innsiden av skuffen. Denne skuffen fungerer ikke lenger på grunn av bassenget. Bytt skuffens front på forsiden av kommode med små etterbehandlingspik eller husholdningssement.

6.

Juster neste skuff for å imøtekomme VVS. Rørleggerarbeidet tar opp mindre plass enn bassenget, slik at du vil justere skuffene for å passe og fortsatt være funksjonelt. Mål midten bakover og innsiden av skuffen din ved hjelp av breddemålingen på VVS-området og måling fra veggen til VVS-fronten. Kutt baksiden av skuffen og innsiden ved hjelp av et stikksag. Pass på passform.

7.

Mål fra innsiden av skuffen til innsiden, og toppen av skuffen til innsiden av bunnen. Bruk disse målingene til å kutte to stykker fra skraptre eller trebrikkene igjen fra toppladen.

Bruk tre lim til de korte endekanter og en lang kant av hvert brett. Stå platene på de lange limte kantene, fra innsiden av skuffen til baksiden, på hver side av skuffens senter. Legg ferdigspiker på baksiden av skuffen i enden av brettene og bunnen av skuffen inn i skuffens lange kanter. Dette gir deg to funksjonelle lagringsområder på hver side av bassenget. For de fleste kommoder kan denne skuffen være den siste som må justeres. Hvis ikke, gjenta trinnene for hver ekstra skuff.

9.

Legg på deg dresser og maling eller flekk etter ønske. Påfør seks lag polyuretan på toppen av kommode for å hindre vannskade.

10.

Påfør caulk på toppen av kommode, rundt kutt ut bassenget, ved hjelp av en caulking pistol. Sett inn bassenget og trykk ned. Fest kranene og koble til VVS.

Når du pynter et bad i en hyttestil, ser de fleste vanlige hjemvarebutikker seg slank og ut av sted. For å bære dekorasjonen din inn i inventarene i rommet, bygg en hyttestilhet forfengelighet ved hjelp av en loppemarked kommode eller en familiehånd-ned-ned. Bassenget er bygd inn i kommode og vil ha et fantastisk sjofelt, elegant utseende.

Andre artikkelen

Bruken av trykkbehandlet tre
Installasjonstrinn for Crown Molding
Slik planlegger du en bærbar bygning
Sliding Compound Miter Saw Safety
Cedar Closet Tips
Hvordan bygge en enkel bokhylle
Hvordan kurere logger for en logg hjemme
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Grants å fikse opp historiske hjem
Marmor Dusj Ideer
Broken PVC Pipe Repair
Legge Travertin Veggfliser
Hvordan Remodel et kjøkken eller bad på et lavt budsjett
DIY Etterbehandling Granittflis
Hvordan holde Tapcons Fra Breaking
Ideer for Attic-konverteringer
Slik fliser over fargede betonggulv
Slik bruker du en Starrett Micrometer
Inngangsdørstiler
Deck Railing Instruksjoner