Hvordan å redde antikke betongblokker

Hvordan å redde antikke betongblokker 

1.

Planlegg videre ved å jobbe med rivingsselskapet som fjerner bygningen. Få tillatelse til å fjerne blokkene og finn ut tiden du kan være på stedet. Bruk egnet sikkerhetsutstyr som en hårdhet, vernebriller, hansker og støvmaske. Planlegg alle bevegelser du gjør, vær forsiktig så du ikke arbeider under farlige overliggende rusk eller å gå på ustabile overflater. Pass på at du ikke fjerner blokker fra en bærende vegg. Sikkerhet er den første prioriteten når man redder antikke betongblokker.

2.

Fjern og stable eventuelle blokker som har falt av bygningen på grunn av riving fra vrakballen. Bruk børstepenselen til å rense løs mørtelbrikker. Separate komplette blokker fra litt skadede blokker som må patches senere. På grunn av mørtelets alder kan noen blokker bryte seg bort fra mørtelet rent.

3.

Score linjene i mørtel rundt en blokk som du vil fjerne fra en vegg med murstein meisel og hammer. Vær forsiktig så du ikke ødelegger kanten av blokken mens du meisler disse linjene.

4.

Kutt gjennom de skårede linjene helt rundt blokken med sirkelsagen. Fortsett å kutte over de samme linjene helt frem til den maksimale skjæredybden til sagen er nådd. Gjenta denne samme skjæringsprosessen på motsatt side av blokken hvis den er tilgjengelig.

5.

Bryt mørtelrørene rundt blokken ved hjelp av meiselen og hammeren.

6.

Løsne blokken ved å plassere treplaten mot siden av blokken og hamre med gummiklubben.

7.

Fortsett prosessen med å kutte mørtelet, meisle og hamre til den antikke betongblokken har løsnet helt. Fjern og rengjør blokken med børstebørsten og stakk med andre.

Tips og advarsler

 • Bruk samme prosess når du fjerner antikke dekorative terrakottablokker og ornamenter, vær spesielt forsiktig da terrakotta er et mer skjøre materiale enn betong.
 • Sørg for å bruke hansker, vernebriller og en god støvmaske for å beskytte deg selv når du fjerner betongblokker. Støv og flygende sjetonger er spesielt farlige. Bruk slitestøvler og hardhatt når du arbeider på et rivingsted.
 • Antikke betongblokker gjør fantastiske kunstneriske dekorative skjermer i alle rom. De kan også gjenbrukes i nye byggeprosjekter. Mange er verdsatt for sine fantastiske blomster- eller figurative design og kan finnes i antikke bergingsanlegg til høye priser. Hvis du vil fjerne og redde antikke betongblokker deg selv fra en gammel bygning, må du være svært forsiktig og planlegge deg godt fremover, slik at du ikke skader dem under fjerning. I tillegg må du sørge for at du har tillatelse fra eieren av bygningen eller rivningsfirmaet før du fjerner antikke blokker. Noen selskaper vil få deg til å skrive et utgivelsesskjema for å bølge noe ansvar i tilfelle du er skadet mens du fjerner de antikke blokkene.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Bruce Floors
  Slik borer du gjennom keramisk veggkledning
  Keramisk Vs. Vitrified Tiles
  Slik fliser før du installerer kjøkkenskapene
  Travertin Vs. Tumbled Marble
  Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
  Hvordan gi gulvfliser Større grout linjer
  Hvordan bli organisert før ditt neste ombyggingsprosjekt
  Slik monterer du en takvifte
  Slik installerer du laminatgulv rundt dørjambs
  Slik trimmer du badkarbeslag
  Grouting Fliser på bad veggen
  Slik forbedrer du skorsteinsutkast
  Slik fjerner du dekkbelegg
  Typer House Roofing
  Den billigste måten å bygge din egen hjemme ramme
  Foam Board Advantages
  Slik bytter du fliser rundt en vask
  Solid overflate Vs. Granitt Counter Top
  Typer av konstruksjon negler