Hvordan å fullføre en kjeller trapp

Hvordan å fullføre en kjeller trapp 

Fullt teppe

1.

Bruk målebåndet til å ta målinger av trappene.

2.

Besøk en lokal teppe butikk eller oppussing butikk. Snakk med spesialisten i avdelingen og forklar hva du trenger teppet for. Gi ham med målingene.

Se etter Berber teppe, som har en tendens til å holde seg godt mot alle de konstante fottrafikkene som går opp og ned trappene. Velg en farge som passer til kjellerens generelle innredning.

4.

Start på toppen av trappen. Strekk teppet og stift det til nesen av trappebanen med stiftpistolen. Gjenta for alle trinnene, og arbeid ned til bunnstrinnet.

5. Bruk kneet kicker når du installerer teppe på hvert trinn for å forhindre at teppet løsner under installasjonen.

Teppe runner

1.

Følg trinn 1 gjennom 3 ovenfor. Pass på at du velger en teppe-løper som ikke er for tykk, slik at det vil skje til formen på hvert trinn.

2. Legg på tepperløperen øverst på trapp. Unroll teppet slik at løperen faller ned trappene. Juster slik at løperen sitter i ønsket posisjon midt på trappene.

3.

Begynn på toppen av trappen og bruk en kommersiell stiftpistol til å stifte teppet inn i gulvet. Gjenta på alle trinnene, stift på toppen av stigerørene og bak på trappebanen på hvert trinn.

4.

Pass på å stoppe og justere løperen tilsvarende mellom trinnene, sentrere det og trekke det undervist slik at det ikke etterlater bobler.

5.

Installer metallterskelstrimmelen ved foten av løperen både på toppen og bunnen av trapper.

6. I stedet for teppe kan du velge et vinylbelegg med metall hjørnebånd i stil og tekstur som møter innredningens behov.

Stain

1.

2.

Rengjør trappene grundig for å fjerne eventuelle

3. Påfør en trebalsam for å prikke veden før flekken påføres.

p> Bruk en pensel eller en tørr fille til å bruke en pint flekk til trinnene. La det tørke før du legger på et annet lag med flekk.

5. Bruk en naturlig børste børste til å påføre en kvart uretanforsegler på toppen av flekken etter at den er tørr Beskytt trappen mot skade. Påfør opptil fire strøk sealer.

Mal

1.

Kjøp en maling i ønsket farge for å matche innredningen din. Velg en latex gulvmaling som motstår skade fra slitasje og er glidebestandig. Unngå oljebaserte maling som kan være glatt og føre til fall.

2. Rengjør trappene grundig med en god trevirke. Kast bort eventuelle rusk fra trinnene.

3.

Forbered hvert trinn etter rengjøring.

4. Bruk en pensel til å Påfør jevnt lakk på trinnene, spesielt oppmerksom på topp- og bunnstrinn, som er mest synlige. Tillat å tørke og påfør et annet lag.

Tips og advarsler

 • Sørg alltid for at kjelleren er ordentlig ventilert når du arbeider med treflett og uretanforseglingsmiddel. Hvis kjelleren ikke tillater tilstrekkelig ventilasjon, kan du leie et ventilasjonssystem fra en boligforbedringsbutikk.
 • Selv om de ofte er den siste delen av jobben når det gjelder å fullføre kjelleren, er trappen det første folk ser når reisen blir nede. Etter at kjelleren har blitt forvandlet til et hyggelig oppholdsrom, er neste trinn å forvandle de vanlige, gamle tretrappene til en hyggelig inngangsport som kompletterer resten av kjellerens innredning. Det er flere alternativer for kjellertrapper, og uansett hvilken som passer dine behov, kan du fullføre dette prosjektet på egen hånd i fritiden.

  Andre artikkelen

  Instruksjoner for bygging av konkrete trinn
  Hvordan måle en dørramme for støping
  Prisjämförelse av Red Oak u0026 Birch Timber
  Baderomsvifteforskriften
  Hvordan erstatte gulvbjelker
  Hvordan koble opp luftkompressorlinjer
  Instruksjoner for hvordan du installerer vegg-til-vegg-teppe
  Hvordan lage et skap med en dusjstang
  Hva er fordelene med bølgepapp i metall?
  Hvordan kutte et keramisk gulv
  Hvordan hente Cement i Ornamental Moulds
  Slik bruker du et boble nivå
  Hvordan jobber jeg med et asbesttak?
  Evakuert-Tube Solar Collectors Performance
  Slik installerer du Vinyl Sheets
  Er kjellerreformering telt i kvadratfilm for salg?
  Ulemperne med en varmepumpe
  Slik installerer du betongbrett i en dusj
  Hvordan dekke en murstein peis med marmor flis
  Hvordan å gulv et loft