Hvordan å designe tilpassede skap

Hvordan å designe tilpassede skap 

1.

Fjern alle innvendige hyller og hengestenger i hvert skap. Åpne plassen for å planlegge hvordan du vil bruke hver kvadrat tomme mer effektivt. Ta deg tid til å skisse forskjellige måter å plassere flere hengende stenger, plastbelagte trådhylle, forhåndsdefinerte skobutikker og små kister til å holde på sokker, undertøy og andre små gjenstander.

2.

Lakk interiøret i skapet med høykvalitets halvglanset maling. Installer en hylle over toppen rundt 18 inches ned som vil kjøre hele bredden av skapet. Denne hyllen vil holde vesker, hatter og stabler av gensere som et klesskap. Design en side av skapet for å støtte to hengende stenger, den ene over den andre, på omtrent 6 meter fra gulvet og 3 meter fra gulvet. Lag dette området for å henge bukser, skjørt eller jakker. Monter en annen stang i en annen del av skapet for å holde på deg drakter og kjoler som vil ta opp lenger hengende plass.

3. Legg inn glidende eller louvered dører på skapet du tilpasser. Ha en snekker åpen foran på skapet og reframe det om nødvendig. Dette vil gjøre interiørområder mer tilgjengelige for å finne det du trenger. Overvei å bruke speilvendte skyvedører for å lage et dressingområde for rommet.

4.

Lakk et par små skuffer. Stakk dem og legg dem i midten av skapet. Legg små gjenstander i disse kistene for å eliminere at kistene tar opp gulvplassen på soverommet. Oppbevar sokker, lommetørkle, skjerf, undertøy og brettede T-skjorter i disse skuffene.

5. Legg inn kroker og hengende enheter i skapet. Legg belter, skjerf og luer på disse krokene. Skru på hengende tilbehør til det indre av skapdørene dersom de er laget av massivt tre. Kjøpe fine cedertrekker og plaggoppbevaringsposer.

Tips og advarsler

 • Kjøp fine bokser til å stable i skapet du kan merke eller lage stoff- dekkede bokser selv. Skriv innholdet i hver boks med et fast marked. Legg noen typer objekter du ikke vil henge i disse beholderne.
 • Fest en strykebrett hengende enhet inne i skapet for å lagre strykejern og strykebrett.
 • Bruk en stud finner for å finne pinner i vegger for å feste stenger eller hyller. Skru all maskinvare i pinner for å sikre skapet og sørg for at alle stenger og hyller holder vekten.
 • Når du designer skap som fungerer godt for klær, sengetøy eller forsyninger, kan du organisere livet ditt mye lettere. Skap med tilstrekkelig plass og hyller hjelper deg med å unngå rot i hjemmet ditt. Hvert rom i huset ditt kan være lettere å rengjøre hvis du har tilstrekkelig lagringsplass i fine skap. Hvis du ikke har råd til et dyrt skap, kan du fremdeles skape et tilpasset skap ved å male interiøret og alle hyller og skuffer i samme farge.

  Andre artikkelen

  Hvordan slippe et tak for å redusere støy
  Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
  Masonry Peis Design Ideas
  Hvordan Kutte Keramikk
  DIY Shower Liner Installasjon
  Slik fjerner du plastfliser, lim og fugemasse
  Slik beregner du elektrisk belastningsfaktor
  Slik legger du til paneler
  Slik bruker du merket papir under bergarter
  Travertin vs Granitt
  Slik Hell Concrete With Dye
  Tørrkabinett Ideas
  Hvordan lage en mini bar hjemme
  Slik installerer du utendørs trinn
  Typer av Tørrvegg Tape
  ADA-løftehåndtakskrav
  Hvordan bygger jeg et strandhus for å beskytte mot saltvann?
  Hvordan kutte Vinyl Tile for å passe rundt apparater
  Slik borer du et hull i herdet stål
  Slik installerer du Hardy Plank Siding Over Felt Paper