Hvordan Trim Tar Papir Rundt Vinduer og Dører

Hvordan Trim Tar Papir Rundt Vinduer og Dører 

1.

Mål sidene på åpningene for lengden av tjærepapiret som skal påføres. Legg 4 tommer til målingene slik at det påførte papiret overlapper.

2.

Mål bredden på åpningen fra utsiden til innsiden. Legg 4 tommer til måling for å få bredden på brikkene av byggepapir.

3.

Klipp tarpapiret til lengder og bredder tatt. For å dekke en enkelt åpning vil det trenge fire striper av tjærepapir: to for sidene; en for både toppen og bunnen av åpningen.

4.

Fest bunnstrimmelen til åpningen. Strimlen bør plasseres slik at den ligger 2 inches under bunnen av åpningen og strekker seg 2 tommer til hver side av åpningen. Bruk hammerstifteren til å feste stripen til bygningen. Brett stripen over åpningen, bruk en verktøykniv for å kutte hakk i brettet for å la papirbåndet klappe rent over kantene. Strimlen bør brettes og ha 2 tommer på den andre siden av åpningen for å feste ved hjelp av stifteenheten. Stift de to klaffene opprettet i åpningen når stripen ble hakket for å brette den over til åpningens vegg.

5.

Fest de to sidestrikkene med samme prosess som bunnstripen. Endene på de to strimlene skal overlappe bunnstripen for å lage et dreneringsplan for vann som løper ned i lengden av bygningen.

6.

Fest toppstrimmelen, merk det som du gjorde bunnlisten. Overlappe sidestrimlene for å fullføre dreneringsplanet. Den endelige konstruksjonen skal skape et komplett torg rundt vinduet eller døråpningen.

Tips og advarsler

 • Bruk flere stifter i blødere områder når du legger tarpapiret for å gi en sikrere dekning.
 • Tjærepapir, også kjent som filtpapir, er et asfaltpapir som beskytter åpningene rundt vinduer og dører under bygging. Tar papir kan også bidra til å forbedre dreneringen rundt disse åpningene. Papiret forhindrer vann fra å passere gjennom åpningene inn i hjemmet, samtidig som det gir lite fuktighet. I tillegg til vannbeskyttelse bidrar tjærepapir også til å forsegle åpningene, og forhindrer at varmen kommer fra hjemmet og kald luft fra å sive inn fra utsiden. For å være effektiv må du imidlertid trimme papiret forsiktig, plassere det nøyaktig rundt åpningene og sette brikkene i riktig rekkefølge.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage min egen betongstoffmiksemengde fra grunnen av
  Ideer til kjøkkenfliser
  Installasjonsinstruksjoner for en granitt undermontert vask
  Betongblokker u0026 Stucco DIY
  DIY Betongglass-etsing
  Hvordan rengjør mold i eiendomsgjenoppretting
  Hvordan gjenopprette en gammel tregulv
  Rustfritt stålbøyningsverktøy
  DIY Dusjbase på betong
  Slik isolerer du en gammel loft
  Slik fjerner du porselenfliser
  DIY Tub Refinishing
  Hva er Salt Weathering?
  Slik Tile En Stå opp Dusj
  Slik fjerner du parkett
  Hvordan male forsiden av huset ditt en annen farge?
  Hvordan bygge et morsomt skudd
  Wet Saw Instruksjoner
  Hvordan lage en grunnleggende solar komfyr
  Slik beregner du kutt på en håndliste