Hvordan Slate flis en peis

Hvordan Slate flis en peis 

1. Legg flere skiferfliser ut på en rad på gulvet, bruk flisene til flattene jevnt mellom dem. Ta målebåndet på måleplaten, og kontroller det på gulvet. Dette lar deg avgjøre om du vil starte med en hel flis mot gulvet eller et kutt på gulvet og en hel flis øverst på peisen.

2.

Bruk din målebånd, blyant og 4-fots nivå for å tegne plumb linjer omtrent 1/4-tommers sjenert av hvor den ytre kanten av installasjonen din vil være. Dette gjør at du kan spre tynnettet på veggen uten å få overskudd forbi kanten av installasjonen.

3. Bruk din hakkede trowel til å spre et jevnt lag av tinnsett på overflaten av installasjonen din.

Kontroller baksiden av hver skiferflis individuelt, og se etter steder der natursteinen kan være tynnere enn andre områder. Du må legge til et lite tynnsett til disse tynne stedene før du legger flisene på overflaten.

5. Legg pileflisene direkte på overflaten der tynnettet ditt er spredt. Påfør et forsiktig, men fast trykk, flytte flisen litt i alle retninger for å sikre riktig bånd mellom skifer, tinnsett og installasjonsflaten.

Gjenta trinn 5 for å sette flere steiner . Bruk avstandsstykker for å holde avstanden mellom flisene jevn. I tillegg kan du bruke fliser kiler for eventuelle inkonsekvenser i flisens størrelse. Mens flisavstandsstykker er tverrformede gummi- eller plastavstandsstykker som legger mellomrom mellom fliser, avhengig av størrelsen på avstandsstykket, er kiler kilformede gummi- eller plastmikroavstandsstykker som kan brukes i forbindelse med tradisjonelle avstandsstykker for å bidra til å modifisere fugemasse- felles bredde ved hjelp av den tynne eller tykke siden av kilen, avhengig av størrelsen på den aktuelle flisen.

7.

Bruk ditt nivå for å sikre at installasjonen forblir plumb og nivå . Eventuelle kutt som kreves kan gjøres på en flis våt sag. Hvis du legger til en rekke skiferfliser over toppen av peisen, kan du bruke negler eller tommelstikker til å holde flisene på plass til tinnet har en sjanse til å tørke.

Tips og advarsler

 • Blåmalerens tape kan også brukes til å holde den øverste raden av flis på plass.
 • En typisk 12-til-12-tommers flis krever en 3 / Større fliser vil kreve større hakk og mindre fliser, mindre.
 • Alle materialer og verktøy kan kjøpes eller leies fra din lokale oppussingsbutikk.
 • Bruk alltid vernebriller og øreplugger når du arbeider med en flis våt sag.
 • Skifer er en av de naturlige steinene som kan legge til et robust, jordaktig utseende til et hvilket som helst område der den er installert. En slate peis er en funksjon som kan forvandle rom til en hytte i villmarken, komplett med noen av naturens fineste elementer brakt inn i ditt oppholdsrom. Skifer er ikke bare tøft og slitesterkt, men det er mange farger og nyanser som lar deg å velge nøyaktig hvilken type utseende peisen kan ha.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en skipsvask i en benkeplate
  Design House Cabinetry
  Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
  Viktig informasjon om å bygge et nytt hus
  Hvordan legge laminat hardvedgulv
  Hjemmelaget Plexiglass Backsplash
  Slik legger du et bad gulv
  Residential Solar Panels Forklart
  Stiler av utvendig trim
  Screen Gazebo Prosjekter
  Hvordan lage et flisebadekar / dusj
  Slik Vanntett En Meksikansk Tile Deck
  Slik måler du en teppepute
  Braketter brukt til å installere hjørne skap
  Ceiling Access Ideas
  Hvordan installere Farmhouse vask
  Instruksjoner for hvordan du installerer Marble Backsplash Fliser
  Slik installerer du Sheetrock Rounded Corner Trim
  Stil av trusser
  Hvordan bygge en kjeller tilgang