Hvordan Sammenlign Isolert Vinyl Siding Kostnader

Hvordan Sammenlign Isolert Vinyl Siding Kostnader 

1.

Nyt utseendet til tre uten vedlikehold. Produsenter lager isolert vinylfasade som ser ut og virker som tre, noen med en naturlig trekornsmønster. Du kan velge trekornedetaljer du foretrekker, og fargen du vil, slik at den passer til din spesifikke stil. Se på de forskjellige fargene og stilene som er tilgjengelige når du sammenligner vinylsider.

2.

Be om test for tannresistansestest for å kontrollere holdbarheten til isolert vinylfasade. Noen typer vinylfeste gjør det enkelt å støte, og forårsaker divots i flere områder av din sideside som årets fremgang. Hvis du velger isolert vinylbelegg med tilstrekkelig isolasjon, kan du sørge for at du har en pute mellom sidekanten og huset ditt, noe som gjør det mindre sannsynlig å tøffe.

3.

Kontroller vindlastprøveresultater til sørg for at den isolerte vinylsiden ikke skiller av veggen under store vindforhold. Noen produsenter driver vindtester for å isolere deres vinylfasade tåler vind som er større enn 250 miles i timen. Hvis du bor i et område hvor du tar deg av alvorlig vær eller høy vind, dette er en viktig funksjon å vurdere før du kjøper.

4.

Finn informasjon om typen isolasjon på baksiden av den isolerte vinylsiden du er interessert i. Noen typer isolasjon er kvalifisert Energy Star-skum, noe som betyr at du kan nyte energibesparelser etter at du har installert den på huset ditt. Skumunderlag skal gi plass til ekspansjon og sammentrekning når temperaturen stiger og faller, ellers kan sidesporet spenne og opprettholde permanent skade. Selv om det ikke påvirker din appellanstreng, forstår du hvilken type isolasjon du velger, slik at du får et godt kjøp når du sammenligner vinylsider.

Isolert vinyl sidespor gir et vedlikeholdsfritt utvendig til huset ditt som er vakkert og solid. Prisen for isolert vinylsiding kan sette deg tilbake ganske mye, spesielt hvis du trenger mye. Den type sidespor du velger, kan gjøre en forskjell i ditt hjems energibruk. Det er derfor viktig at du sammenligner vinylsider før du forplikter deg til et kjøp. Sammenlign hvordan huset ser ut med sine energisparende funksjoner før du kjøper isolert sidespor for å sikre at du er fornøyd med det i årene som kommer.

Andre artikkelen

Installere en peisblåsere
De beste byggverktøyene
Slik skarpe en tegnekniv
Fotovoltaiske takmaterialer
Hvordan finne ut hva landet var før mitt hjem var der
Wall Anchor Instruksjoner
Hvordan male over 1970-tallet Paneling
Steg-for-trinns veggramme
Slik bruker du en pulver-aktivert neglpistol
Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
Hvordan finne ut en kvadratfot på en garasje
Slik fjerner du markeringer fra en PVC-rør
Slik fjerner du skruene
Utvendig Hjem Maling Farger
DIY Garderobeskap
Slik bytter du motplater med målinger
Hvordan Estimere Tørrvegg Installasjon
Slik kobler du et hus til solenergi
Informasjon om kjøkkenbordsplater
Slik installerer du Stucco Mesh