Hvordan Cement en Curb Ramp

Hvordan Cement en Curb Ramp 

Måling

1.

Mål området der skjæringsrammen skal plasseres. Plasseringen av kanten rampen vil diktere utformingen og størrelsen på kanten rampen. De kan være på hjørnet eller i midten av en fortau. Det vil alltid være behov for å være 48 tommers gangvei rundt rampen rampen, uansett hvilken utforming av rammebanen.

2.

Merk plasseringen av hoved rampefeltet for fortau rampen ved hjelp av innsatsene og strengen. Hoved rampeområdet må ha en høyde på 1:12 som er ca. 8.33 prosent, og den må være 48 tommer bred.

3.

Merk plasseringen av sideramperne ved hjelp av innsatsen og strengen. De kan ha en brattere helling på 10 prosent maksimalt fra fortauet til lavere nivå.

4.

Når området er merket, kan du begynne å utgrave eller rive det som er i veien for den nye kanten rampen.

5.

Saw kuttet kanten hvor rampen vil møte eksisterende fortau. Du vil ønske å bruke murbladet med såken din slik at du kan få en ren, rett kant.

Form Work

1.

Rengjør støv igjen hvor du kutter betongen med murbladbladet. Kanten der den nye rampen rampen vil møte eksisterende betong fortau, vil fungere som formarbeidet for betongkanten rampen på disse områdene, og derfor vil du ha det fri fra så mye støv som mulig.

2. Plasser de en-seks-seksplankene i den nederste, åpne kanten av rampen hvor den møter det nedre nivået.

3.

Kutt treplankene passer til 10 prosent helling av sideramperen og lengden på sideramper, slik at du kan bruke den som en guide når du utjevner betongen.

p> Hammer innsatsene i bakken for å holde de seks til seks plankene på plass. Sørg for at du bruker nok innsatser til å holde plankene, eller betongen vil blåse den ut når den helles.

5. Legg plasser i området der betongen skal helles . Du vil ønske å finne dem hver 6 tommer eller så og opprette et rutenett. Fest sammenstangen sammen slik at de fungerer som et stykke stål. Dette vil gi betongstyrken i spenning og bidra til å forhindre den i å sprekke.

6.

Kontroller at spaken løftes av bakken slik at den kommer i midten av betong når den helles. Du kan plassere dem på toppen av bergarter eller spesiallagde 'stoler', eller du kan bare løfte rebaret opp når betongen blir hellet.

Hulling av betong

1. < / p>

Bland nok betong for å fullføre hele jobben under en helning. Du ønsker ikke å komme tilbake etter at betongen har herdet seg til å hælde mer betong, fordi dette vil skape en kald ledd og svekke betongen. Betongen skal danne en ball som kan holdes sammen uten at det kommer vann ut eller er for smuldrende.

2.

Hell betongen på toppen av betongkanten. Gradvis flytte over det området der betongen må helles.

3.

Skritt betongen etter at noen få meter betong har blitt hellet. Ved å bruke en sågbevegelse, flytt treet frem og tilbake på betongen. Dette vil bidra til å distribuere betongen.

4. Når området er fylt med nok betong, må du vibrere betongen med vibreringsmaskinen. Dette vil bidra til å distribuere betongområdet gjennom spjeldet og bli kvitt de små lommene av luft som ble opprettet under hellet.

Fullfør betongen

1.

Når du har vibret hele luften, er du klar til å tuggle betongen med treflåten, først ved hjelp av feiende buer. Dette vil hjelpe nivået av betongen. Betongen må være veldig fast på dette punktet for å gjøre etterbehandling.

2.

Bruk kantkanten til å avslutte kantene. Dette vil hjelpe rundt betongens hjørner, slik at de ikke vil brikke eller sprekke senere.

3.

Bruk treplankene som veiledning for å følge og møte 10 prosent helling på sidene.

4. Bruk en fuktig, middelsbrystbelte for å lage en tekstur over rampen ved å trekke den over overflaten. Dette gir en overflatefri overflate for å hindre at folk glir når betongen er våt. Etter en dag kan du fjerne skjemaarbeidet.

5.

La betongen tørke i ca. 30 dager før du bruker den. Du kan dekke det med plast eller med jute som holdes fuktig. Du vil ikke at betongen skal tørke ut for fort, eller det vil sprekke.

Tips og advarsler

 • Bestill nok konkret for å fullføre jobben.
 • Bruk gummistøvler og hansker når du heller og etterbehandling betongen.
 • Bland betongen i små arbeidsprosesser, fordi det kan herdes raskt.
 • Curb ramper gjør det mulig å overgå fra et fortauområde til et lavere nivå som kan være en gate eller en parkeringsplass. Selv om det kan virke enkelt nok til å bygge en rampe som skråner for å møte overflaten på nedre nivå, er det krav til å bygge en rampe rampe. Et av de største kravene det trenger å møte er amerikanerne med funksjonshemmingsloven eller ADA. ADA krever alle ramper, til og med rammeventiler, for å oppfylle visse hellingskrav, slik at folk som er deaktivert, kan bruke dem trygt.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en mini-hytte
  Slik fjerner og erstatter en keramisk flisegulv
  Hvordan påvirker byggeplasser Watersheds?
  Katedral takbelysning alternativer
  Kobberrørfakta
  Slik bruker du Tar papir under sidespor
  Slik installerer du Tile Over Old Thinset
  Solid overflate Vs. Granitt Counter Top
  Hvordan lage gulvplaner på nettet
  Slik sander et tregulv med en maskin
  Problemer med betong benkeplater
  Hvordan å bytte en gass-brennende peis til tre
  Hvordan bygge en runde brann pute
  Patio Dørlås Typer
  Energieffektive kilder til varme
  Slik får du leder for forbedringsprosjekter
  Slik reparerer du en krumlende oppkjørselen
  Hvordan kutte et rundt hull i flis
  Loftkonverteringsideer
  Slik opprettholder du fogginess i et dampbad