Hvilke materialer skal legges til et komposterings toalett?

Hvilke materialer skal legges til et komposterings toalett?  Komposting toaletter blir grunnlag som levedyktige alternativer til tradisjonelle septiske systemer. Folk antar ofte at et toalett som samler avfall på et statisk sted inne i eller svært nær hjemmet, vil naturlig lukte mer og være mindre hygienisk enn tradisjonelle alternativer som spyler avfall nedover et rør og langt, langt borte fra boligen. Dette er ikke tilfelle overhodet. Med den rette omsorg, kan selv de enkleste kompostat toaletter være både hygienisk og luktfri, og dette er i stor grad takket være materialene som er lagt til dem regelmessig. Disse materialene, ofte referert til som 'bulking agents', hjelper ikke bare å forhindre lukt, men også forenkle komposteringsprosessen, og snu det som en gang var tenkt som avfall til en nyttig hagekomponent.

Ubehandlet Sagsøm

Sagsøm er et av de vanligste stoffene som legges til et komposterings toalett etter avføring. Det er generelt uvanlig at materialer blir tilsatt etter bare vannlating. Sagglass er spesielt nyttig i sin naturlige, ubehandlede form. Velg sågspån som ikke er brutt ned lenger. Større chips og biter vil skape flere lommer for luft, og derved gi bakterierommet plass til å vokse og manøvrere, noe som er et viktig element i å øke nedbrytningen. Sagsøm er også et utmerket alternativ fordi det har en naturlig behagelig lukt. Torvmos Torvmos er et annet vanlig alternativ, og det blandes ofte med sagspann. I andre tilfeller legges det alene til komposteringsrommet minst en annenhver dag. Torvmos har det nødvendige karboninnholdet (som sagerør) for å balansere de høye nivåene av nitrogen i menneske avføring. Dette er en viktig balanse for sunn jord / kompost. Og torvmose tjener også til å absorbere urin i komposterings toalettet.

Andre alternativer

I prinsippet vil mange finhakkede eller småfaktorer gi det karbon og luft som en komposterings toalett krever. For eksempel inkluderer andre anbefalte muligheter gressklipp, blader, kokosnøtter (laget av dehydrerte kokosnøtter) eller finkornet halm.

Mikrobielle startkulturer

Ved bruk av mikrobielle starterkulturer er det mulig å sikre at tilstrekkelige mengder av bakterier er tilstede i jorda. Dette er ofte i stor grad unødvendig, da bakterier har en tendens til å være til stede i tilstrekkelige mengder i både urin og feces, omgivelsene, og i materialene som legges til komposteringsrommet, men det er et alternativ. Disse starterkulturer er kommersielt tilgjengelige og selges ofte allerede i jord og kompostblandinger.

Andre artikkelen

Hjemmelaget Geodesic Dome
Slik installerer du Press u0026 Stick Tile
Bruk av Stepladders
Slik installerer du fliser bak en vedovn
Hvordan å smake meksikanske fliser
Slik isolerer du en stablett
Vanlige Wood Work Nails
Slik installerer du Undercabinet Puck Lights
Hvordan kutte en diagonal flis
Slik fyller du mellom mellom en murstein skorstein og helvetesild
Hvordan lage en glassdør
Slik monterer du en DVD på toppen av et flatpanel
Slik installerer du Commercial Floor Tile
Wall Anchor Typer
City of San Francisco Deck Building Codes
Slik bytter bladene på en Delta 22-580 Planer
Slik senterer du fliser
Typer ledd i konstruksjon
Slik borer du gjennom glasserte porselenfliser
Hvordan legge vinyl gulv på sement