Hva er Tandem Garasjer?

Hva er Tandem Garasjer? 

Funksjon

En tandem-garasje gjør det mulig for to biler å bli parkert til ende i stedet for i standard side om side-arrangementet.

Fordeler

Tandem-garasjer vises vanligvis i planlagte lokalsamfunn eller byhussamfunn, men dra nytte av eiendommer som har rikelig med dybde, men mindre enn tilstrekkelig bredde for å imøtekomme en standard garasje.

Betraktninger

Noen mennesker finner tandem garasjer ubeleilig fordi i mange tilfeller den siste bilen som skal parkeres i garasjen må fjernes for å kjøre bilen parkert lengst inn. Noen hjembyggere retter dette ved å inkludere en dør på hver ende av garasjen.

Størrelser

Tandem garasjer kommer i forskjellige størrelser. Noen plass til to, tre eller fire biler. En 2,5 tandem garasje har en side av standard dybde, med en annen dypere side, noe som gir ekstra lagringsplass eller ekstra lang kjøretøy som båt eller tilhenger.

Fleksibilitet

Noen huseiere som har tandem garasjer, men trenger bare å parkere ett kjøretøy, konvertere sin ekstra plass til kontorer, treningsstudioer, verksteder, hobbyrom eller til og med leiligheter. Med den stigende eiendomsprisen ser mange boligbyggere etter smarte måter å effektivt bruke de mye de bygger på. De bruker noen ganger en tandem garasje for å skape lagring for mer enn ett kjøretøy.

Andre artikkelen

Hjem tilleggstips
Kjeller Konstruksjon Typer
Slik remodeles med innfelt CFL-lys
DIY VVS for en Baderomsvaske
Fuktbarriere og laminatgulv
Peismantelkomponenter
Slik fjerner du plaster fra en slatmur
Bærekraft med et drivhus
Årsaker til bruk av stålbjelker i konstruksjon
Slik installerer du en drillbit
Hvordan få en tillatelse til å bygge et hus
Hvordan Kutte Tre Tak Trim
Slik installerer du en soapdish i flis
Tre brukes som byggematerialer
Slik installerer du keramisk flis i et diagonalt mønster
Hvordan tegne husgulvplaner
Verktøy for rivningsarbeid
Slik måler du et rom og bestillingsfliser
Hvordan velge House Shutters
Tregulv vs. Produsert tregulv