Hjem Remodeling Ideer Med Knotty Pine Paneling

Hjem Remodeling Ideer Med Knotty Pine Paneling  Ifølge New York Times er knottet furu den ultramoderne veggenfinalen til det nye århundret. I artikkelen 'Designers Say Knotty Pine er Nice,' eksperter 'kreditere den knottnerevne opplevelsen til skandinaviske designere og sveitsiske arkitekter' som innlemmer naturlig tre som et element i deres minimalistiske moderne design. De som tenker på knust furu som egnet bare for en rustikk hytte, ignorerer de mange mulighetene for å pusse opp et rom eller et helt hus med knust furu.

Wainscoting

Remodeling av et rom med knotty furu wainscoting er en enkel måte å påvirke en betydelig transformasjon i løpet av få timer. Wainscoting dekker vanligvis rundt tre meter av veggen fra gulvet opp, og er ferdig med en baseboard langs bunnen og en stolskinne - et horisontalt tre 'cap' - langs toppen. Tunge-i-groove knuste furuplanker gjør en sterk, tettsittende wainscoting som vil varme opp rommet ditt med honey-høydepunktene i treet.

Skap

Om du vil gjenta kjøkkenet ditt fra første plass eller bare gi det en touch-up, vil remodeling med knuste furu skap gi en rik glød av massivt tre i den nyeste moderne stilen. Se etter massivt trekonstruksjon og ekte knottdør. Hvis du velger å fullføre dem selv, velger du et lys -farget flekk for et moderne utseende, eller prøv forsiktig å forstyrre de synlige flatene med sandpapir, en trefil og / eller en stålbørste før farging for et mer rustikt utseende.

Tak

Tak overses ofte som en overflate som kan forandre utseendet på et boareal. Raffinering av et høyt tak med tunge furu i sporet kommer til å reflektere lyset i rommet med varm, rik farge som støtter en fantastisk gylden glød. Fordi tunge-i-groove knotty furu er relativt billig - under $10 for 14 bordfødder - det er ikke bare et vakkert, men et økonomisk valg for taket ditt.

Funksjonsrom

Hvis du planlegger å ombygge et bestemt rom, bør du vurdere å innlemme knust furu i temaet ditt. Med en lys finish vil det være et moderne bakteppe for et høyeffektiv hjemmekontor. Knotty furu er et slitesterkt og lett reparert materiale som kan brukes i et barns soverom eller lekerom, og egner seg spesielt til temaer som bunkhouse eller låve med tillegg av noen knuste furumøbler. Mørkere, farget knust furu utstråler god atmosfære når den brukes til kledd en hule.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en Pueblo indisk Mud House
Slik spyler du en takvifte
Hvordan konvertere et hjem for å bruke solenergi
Tørrvegg Knock Down Tools
Hvordan legge dusj gulvfliser
DIY Pergolas
Slik installerer du lommedører for nybygging
Asfaltmalingsideer
Tak blinkende alternativer
Hvordan bygge en tre arbeidsbenk ramme
Hvordan kan jeg identifisere en støttemur på huset mitt?
Installasjonskrav for pelletskamin
Typer av singelsidig sidespor
Slik legger du keramiske fliser over gamle benkeplater
DIY: Engineered Hardwood Floors
PVC VVS Reparasjon
Slik legger du til en utendørs lyssensor til et lys
Slik bruker du bilderammer for å skape en vellykket effekt
Hvordan legge et gulv over en kjellerplate
Hvordan bygge en Plymouth House