Har du å Sand Hardwood Floors til olje dem?

Har du å Sand Hardwood Floors til olje dem? 

Sliping type

Forskjellige tregulv krever forskjellige styrker, typer og mengder sliping før olje påføres. Softerte skoger, som furu eller balsa, trenger fint gruspapir (mellom 150 og 180 grit) og trenger ikke nødvendigvis en tøff sander, bare en lavt drivstoff som en skivesliper - eller du kan håndsand. Redwood eller eikegulv er et tøffere og mer slitesterkt tre, slik at de trenger en kraftigere sandklipper, som en beltesandere, med et middels grit (mellom 80 og 100 grit) sandpapir. På alle etasjer sander det øverste laget av treet glatt, etterlater en fin film av støv over overflaten av gulvet. Gjør dette universelt før oljen foregår.

Vakuum og vask

Etter at du har slipt gulvet på samme måte, støvsug støvet på treet. Tørk gulvet ned med en fuktig klut eller et håndkle eller bruk et produkt som Murphy s olje såpe for å vaske treflaten ren av støv eller smuss, noe som gjør at du oljer selve gulvet. Forsikre deg om at veden har tørket ut helt etter vasking eller tørking av gulvet før du bruker oljen, da dette kan føre til at vann blir låst inn i selve treet, noe som får det til å rote eller koble i fremtiden.

Påfør Oljen

Påfør oljen på det nyslipt og vasket tregulvet. Lakk dette på med en stor børste eller på meget store tregulvflater, bruk en malingsrulle for å spre oljen på mer grundig og effektivt. La det første strøket olje suges inn i treet og tørk før du ser om du trenger å legge til et andre strøk. Mesteparten av tiden du gjør. Den første slipingen gjør at oljen kan trekke inn i kornet av treet mer grundig og fullt og er derfor integrert for riktig oljing av et tregulv. Oiling tregulv på slutten av installasjonen bidrar til å beskytte treflaten fra flekker og riper over tid. Først må du først sette på veden før du bruker oljen, og rengjør den slik at det nylig installerte treet kan absorbere oljen på best mulig måte.

Andre artikkelen

Hvordan måle en backsplash for keramisk flis
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Slik installerer du tilpasset flis i en dusj
Slik tegner du et badrom med dusj
Slik installerer du en drenekurv i en akrylvask
Slik legger du Blacktop
Hvordan remodel et 100 år gammelt hus
Hvordan installerer jeg en ny renner på et mobilt hjem?
Hva gjør vannet hardt eller mykt?
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Hvordan bygge din egen Butcher Block countertops
Marble Gulv Tips
Siding ideer for nye hjem eksteriør
Slik fjerner du konstruksjonslim
Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
Veibeskrivelse til å bygge en frokostkrok
Slik installerer du Press u0026 Stick Tile
Forskrift om plassering av varmtvannsberedere
Hvordan bygge en solenergi hjemme
Betong Gulvbelegg DIY