Håndverktøy som brukes til å arbeide med aluminium

Håndverktøy som brukes til å arbeide med aluminium  Aluminium er et mye mykere metall enn jern, og derfor kan verktøy som brukes til å arbeide med jern ikke brukes til å arbeide med aluminium. Håndverktøy som brukes til å jobbe på tre kan imidlertid også brukes til aluminium. Verktøy som vanligvis kreves for arbeid med aluminium, er skjæreverktøy, boreverktøy, poleringsverktøy og fusjonsverktøy.

Sager til aluminium

Håndsager brukt til tre eller hacksager brukt til jern er ganske tilpassbare til arbeid på aluminium med en liten tweaking i valg av kniver. Bladene som brukes når man arbeider med aluminium, må være brettmunnet og laget av høyt karbid, som med tre. Dette bidrar til å holde sagen klar for burs og å gi presise kutt.

Senterpunch

En senterpunch er en skarp spissstang av jern og brukt til å lage merker på metall. Det brukes vanligvis på aluminium for å etse skjærekanter. En annen viktigere bruk av et midtstempel er å markere posisjoner for boring av hull. i dette tilfellet er senterhullet hamret i dyp med en hengekøye for å danne en pute; Denne tannhjulet bidrar til å holde borekronen på plass og for å unngå å glide ved boring.

Bor for aluminium

Håndborer, hvilke typer du kan bytte borekronen manuelt, både elektrisk og manuell, er Flott å jobbe med på aluminium. Siden aluminium er et mykere metall, har det en tendens til å tette borkronen. Så borborken som brukes når man arbeider med aluminium, må være typen med brede spiraler. Vanligvis vil pakken som en bore kommer inn, fortelle deg hvilket materiale det kan brukes til.

Mallets

Hammers kan ikke brukes på aluminium, da de ville lage buler. Wooden Mallets, den typen som brukes til tinn smøring, er egnet til bruk på aluminium, enten for å forme et ark eller feste det på plass. Malleter er også nyttige ved hammering i aluminiumnitter på aluminiumsarbeid.

Skrutrekkere

Ingen spesiell skrutrekker er nødvendig for aluminium. Aluminiumskruer er vanligvis spaltet med enten Philips O, Philips Square, Philips O Hex, OST eller Avrundet hode.

Buffing and Polishing Tools

En rekke poler- og poleringsverktøy kan brukes til aluminiumsarbeid. Buffer hjul og polering kjegler kan enkelt brukes med en vanlig håndholdt elektrisk drill. Disse bufferhjulene og kjeglene kan bare klemmes til boreren ved hjelp av en adapter. Ved å bruke en polering eller polering, kan polering og polering gjøres for å oppnå en speilaktig finish.

Andre artikkelen

Mursteinssikkerhet
Hvordan måle avstanden mellom gjengede hull
Slik bytter du en dusjenhet
Slik bruker du en Post Hole Digger
Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater
Trappdesign tips
Hvordan reparere gips etter fjerning av tapet
Utskiftningsalternativer for benkeplater
DIY Finér Kjøkkenskap
Dørrammekomponenter
DIY Stair Tile
Slik installerer du en granittplattform
Hvordan finne ut hvem som eier en eiendom gratis
Power Woodcarving Sliping Verktøy
Riktig måte å flytte møbler på
Slik bytter du en blad i en sirkelsag
Slik installerer du kjøkkenteller
Hvordan bygge Guide Porch Railings
Slik installerer du Snaplock Laminatgulv
Hvordan kutte minere til Crown Molding på en bordsag