Gjør det selv skumisolering for metallbygninger

Gjør det selv skumisolering for metallbygninger 

Skumisoleringsvalg

Det finnes flere typer skumisolering som kan brukes til å isolere en metallbygning.

Det er to typer sprøyteskum. Skum med åpen celle er en tynnere, mindre tett form for skumisolering. Det kan sprøytes over et bredere område, og fullfører isolasjonsarbeidet mye raskere. Closed-celleskum brukes oftest i boligbygging, men er ideelt for tetting av sømmer i en metallbygning; den typen skum er mye tykkere og tettere. Når det er brukt på et område, vil skummet utvide opp til 50 ganger sin opprinnelige størrelse, noe som gjør den egnet til å isolere eventuelle sprekker eller sprekk.

Skålerisoleringsplater kan også installeres i metallbygninger ved å kutte skummet for å passe mellom veggpinner og takbjelker.

Sprøyteskum

Fjern området der du sprayer skumisolering av eventuell rusk og smuss for å sikre at skumisoleringen holder seg godt til overflaten. Hvis du velger å vaske metallet med vann, må du sørge for at det er tørt før du bruker skummet.

Begynn med å bruke et lukket skumisolasjonssett. Det vil spraye ut med en tykk konsistens som ligner barberkrem. Da væskeisoleringen sprøytes, vil den ekspandere og herdes. Spray denne isolasjonen i alle hjørner og rundt grensen til gulv og tak. Bruk også det til å forsegle sømmer hvor to metallstykker overlapper.

Bytt til et åpent skumisolasjonssett for de større områdene. Den tynnere skumsprayet vil dekke et mye større område. Hold sprøytemunnstykket omtrent en fot vekk fra overflaten. Flytt dysen i en langsom, side til side feiebevegelse for å gi et jevnt lag isolasjon til alle de utsatte metallflatene inne i metallbygningen.

Isolerende Rør rundt

Hvis metallbygningen din har noen type av vannforsyning, inspiser området for eventuelle eksponerte rør som kan kreve isolasjon. Bruk enten åpen celle eller lukket celle spray skum isolasjon for å dekke rør. Alternativt kan skumisolasjonshylser kjøpes og gis direkte på rørene. Isolasjon er spesielt viktig i metallbygg, fordi materialet gjennomfører varme og kulde veldig enkelt. Isolering av en metallbygning vil bidra til å gjøre innsiden av strukturen mer komfortabel og mindre utsatt for temperatursvingninger. Isolerende metallbygninger med skum er en ganske enkel prosess, så lenge du holder noen få grunnleggende tips i tankene.

Andre artikkelen

Hvordan kutter jeg hjørner med en miter hjørner som ser på?
Tips om hvordan du legger sementblokker
En liste over typer hardt tre
Slik begynner du å installere tregulv
Slik bygger du en vedlagt 16 X 20 Pergola
Materialegenskaper for 416 rustfritt stål
Alternativer for dusjmurer
Ideer for Attic-konverteringer
Hvordan Stucco en yttervegg
Slik fjerner du teksturer fra malte vegger
Slik installerer du en bollevask i en betongbord
Slik installerer du et American Standard Whirlpool Hot Tub
Takfelt Typer
Slik fjerner du gammel linoleum på badet
Hvordan bygge en liten hytte
Hvordan montere skumplater
DIY: Takfliser
Hvordan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Gassrørskjæringsmetode
Typer ABS rørfittings