Gjør-det-selv-logg hjemme-sett

Gjør-det-selv-logg hjemme-sett 

Typer

Loggehusene kommer i to hovedtyper - skallpakken, som inneholder pre-cut logger for vegger, vinduer, dører og kanskje noen takmaterialer; og det komplette settet med undergulv, gulv, interiørpanel, alle nødvendige takmaterialer etc. Mange variasjoner finnes på disse to grunntypene, avhengig av hva firmaet du kjøper fra tilbud, så sørg for at du vet nøyaktig hvilke materialer som følger med settet ditt .

Kostnad

Innkjøp av et loggsett er vanligvis dyrere enn å kutte ned trær selv eller kjøpe logger lokalt. Prisen på sett kan imidlertid variere mye, avhengig av størrelsen på hjemmet og kvaliteten på materialene som brukes. Ifølge J. Wayne Fears i sin bok, 'Hvordan bygge din drøm hytte i skogen: Den ultimate veiledningen for å bygge og vedlikeholde din backcountry Getaway,' prisene på tømmerhytter på 1000 kvadratmeter og under kan variere mellom $4.800 og $28.500. Større boliger er selvfølgelig dyrere. Frykter sier også at totalprisen på å sette opp et tømmerhus kan være så mye som dobbelt så mye prisen på pakken selv. Dette inkluderer kostnader som utarbeidelse av tomter, grunnlaget (hvis du ikke bygger det selv), ekstra materialer for å fullføre hytta og kostnaden for forsendelse av settet til byggeplassen.

Logger

De enkelte loggene fra Kitet vil ha tall slik at du vet nøyaktig hvor hver logg går. De vil også være pre-cut og notched. Før loggene kommer, ha et dekket område på stedet slik at de er beskyttet mot været. Haket som brukes til å bli med i loggene er viktig. Hakk er et potensielt svakt punkt der fuktighet eller insekter kan komme inn og forårsake skade. De hakkede områdene kan trenge kjemisk behandling for å forhindre dette.

Stift og tak

Kittet kommer ikke med grunnlag, så det er ditt ansvar. Ulike typer fundamenter, som stein og mørtel og brygge og bjelke, befinner seg innenfor evnen til en kompetent do-it-yourselfer, men ta kontakt med din lokale bygningsinspektør for å sikre at fundamentet ditt trygt støtter tømmerhytta.

Noen kits leveres med alle takmaterialer som følger med, noen kits følger med, og mange sett er i mellom. Selv om det er mulig med riktig utstyr for å sette opp taket selv, kan en bedre og tryggere ide være å få noen venner eller familiemedlemmer til å hjelpe deg.

Viktige poeng

Plasser settet ditt i minst seks måneder før du planlegger å bygge, sier Abigail R Gehring i sin bok 'Back to Basics: A Complete Guide to Traditional Skills.' Hvis du planlegger å ha verktøy installert, gjør dette før du bygger. Du vil sannsynligvis trenge å gjøre noen ekstra caulking og chinking for å fylle inn eventuelle hull som loggene slå seg over tid. Hvis du har drømt om å bygge ditt eget tømmerhus i skogen, men ikke er interessert i å felle trær, har du lykke til. Mange selskaper selger boligbyggesett som følger med nesten alt du trenger for å bygge gjemmestedet du alltid har ønsket. du er villig til å sette i svette egenkapital, å kjøpe en logg hjemme kit kan gjøre drømmen din en realitet.

Andre artikkelen

Hvordan erstatte ansiktet av et bad forfengelighet
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Hvordan å forberede seg på en linoleum gulv
Hvordan å designe stål trapper
Fordeler med Ridge Ventiler
Veggisolering DIY
Typer av roterende trefasetransformatorer
Slik bytter du bladet på en verktøykniv
Slik installerer du Metal Studs
DIY Installasjon av nye konstruksjonsvinduer
Hvordan lage en bygningsstiftelse
Briton Door Closer Installasjonsinstruksjoner
Slik monterer du en svart skorsteinsovn
Grunnlag brukt i byggekonstruksjon
Slik monterer du persienner på en ståldør
Hvordan velge åpen eller lukket Cell Spray Skum Isolasjon
Fjernelse av River Rock Paint
Hva er en Pier Foundation på et hjem?
Hvordan bygge en veranda på et tohistoriehus
Slik reparerer du trådløse Makita-batterier