Gass Nailer Toubleshooting Guide

Gass Nailer Toubleshooting Guide 

Grunnleggende sikkerhet og problemløsning

Når du forsøker å rette opp et problem med gassnagleren, må du alltid sørge for at strømmen er slått av, at den er koblet fra strømforsyningen og at den er koblet fra luften slange. Tøm alltid og fjern magasinet helt før du prøver noen feilsøking. Du bør også sannsynligvis prøve å skyte av en negl for å sørge for at det ikke er noen spiker hvor som helst i pistolen. Et av de vanligste problemene med gasspiker stikker fast, noe som oppstår når en negle feiler eller bøyer, blir fanget i spikeren av spikeren. Når spikeren er trygt å inspisere, se gjennom magasinsporet og se om du finner den fastkjørte spiken (hvis den ikke kommer ut med magasinet). Hvis neglen er bøyd, kan du prøve å fjerne den med et tang. Du bør da sørge for at stasjonen ikke har blitt bøyd eller skadet. Hvis det ser bra ut, må du rengjøre det og forsiktig forsøke å bruke spikeren igjen på et ekstra brett.

Detaljert problemer

Hvis det ser ut til å være en luftlekkasje på toppen av spikeren eller i nærheten av avtrekkeren, så Du har sannsynligvis løse skruer eller defekte o-ringstetninger. Hvis skruene er løs, kan du bare stramme dem, men o-ringene og andre selene må byttes ut uansett hva. Luft kan også lekke fra bunnen av spikeren, i så fall bør du kontrollere skruene og o-ringene på stedet i stedet.

Hvis spikeren ser ut til å virke sakte eller ikke gir nok kraft , det kan hende du har problemer med lufttilførsel eller smøring. Pass på å sjekke kompressoren og sørg for at det ikke er noen kinks i noen av slangene. Prøv å olje neglen i henhold til instruksjonene for å gjøre det lettere å fungere. Hvis det er hyppige problemer med fastkjøring, må du kontrollere at festene er hele og av riktig størrelse, og regelmessig rengjør magasinet for å sikre at det fungerer effektivt. Se også etter tegn på skitt i nesestykket, og husk å rengjøre stasjonskanalen hvis den ser skitten ut. Gassnaglere bruker trykket av komprimert gass for å skyte negler eller stift inn i materiale. De er vanligvis koblet til en luftslange, og bruker et magasin av negler som må av og til erstattes. Det er et stort utvalg av størrelser og former når det gjelder gasspiker, men de pleier å bruke den samme pistoldysen og trykksammensetningen av gasskammeret generelt. Når du bruker en gasspiker, må du alltid bruke en godkjent gaskilde for å drive neglene.

Andre artikkelen

Hvordan gjenopprette Brick Peiser
Travertin Baderom Ideer
Hvordan er skruer laget?
Hvordan bygge et bord så Rip gjerde
Slik fjerner du gamle plastfliser
Hvordan bygge en enkel vindkraftgenerator
Onyx Vs. Granitt benkeplater
Hvordan lage bassenget en Gazebo
Slik legger du ut motsatt flis i et diagonalt mønster
Baderom Vanity Cabinet Installasjonsinstruksjoner
Hvordan Hang Rod Closet Arrangørene
Hvordan installere laminat tregulv rundt en peis
Slik installerer du steinfinér på innvendige aksentvegger
Billig måte å bygge et hus på
Forskjellen mellom travertin og amp; Porselen
Kjeller soverom regler
Definisjon av solvarme
Slik fjerner du oljemaling fra pensler
Tørrkabinett Ideas
Hvordan lage en Adobe Hut