Fordelene med remskiver

Fordelene med remskiver  Ifølge Mini Science er en remskive en enkel maskin som består av et riflet hjul gjennom hvilket kjøres en kjede eller et tau som kan festes til en tung gjenstand som kan løftes og flyttes. Retningen der kraft utøves for å løfte en tung gjenstand, endres når en trisse brukes. Når du løfter en gjenstand fra bakken, blir gjenstanden vanligvis plukket opp, men når et objekt på bakken løftes med en skive, trekkes tauet ned for å heve gjenstanden opp.

Historikk

Samfunnet for Women Engineers rapporterer siciliansk ingeniør Archimedes er utvikleren av remskiven, sammen med mange andre matematiske og tekniske prinsipper. Legenden forteller om Archimedes som skryter til King Hieron at han kunne bevege seg i vekt med nok remskiver. Til slutt brukte Archimedes et remskive system for å bevise at han kunne flytte en båt på en enklere måte enn kraften til mange menn som drar skipet. Siden oppfinnelsen har remskiven blitt brukt av en rekke årsaker, som ifølge Simple Machines Learning Site inkluderer bruk på flaggpoler, kraner, kledelinjer og seilbåter.

Typer

Ulike typer trisser gi ulike fordeler. For eksempel tillater den bevegelige remskiven at tunge gjenstander beveges i hvilken som helst retning. Science Class forklarer at den bevegelige remskiven bruker et tau festet til en gjenstand med remskiven beveget langs tauet i stedet for å være statisk festet til en overflate som i den faste remskive. Ved å bruke tau, forklarer Mini Science at tauets fleksibilitet, i stedet for en stiv gjenstand, gjør at trisselen kan dirigeres gjennom en hvilken som helst vei for løfting i alle retninger. Et dreiesystem kan også brukes med en motoraksel, slik at tauet kan vikles inn og ut i en rekke lengder uten å påvirke ytelsen til remskiven.

Belter

Grupperapportene og automatiske leker at remskiver kan brukes på samme måte som gir i motorer og bevegelige gjenstander. En remskive i en motor refereres til som et belte. En vanlig rulleskive i en bil er et viftebelte. I motsetning til gir i en motor, trenger ikke en remskive å komme i kontakt med andre metallobjekter ved hjelp av fett og olje for å lette bevegelsen. En annen fordel med remskiven over gir er den enkle designen som kan gjøres med liten kostnad.

Andre artikkelen

Money-saving ideer for Kitchen Renovations
Festing av tre til betongvegger
Slik reverserer du Hot u0026 Cold Sink Handles
Slik installerer du franske avløp i kjelleren
Veggisolering DIY
Kitchen u0026 Bath Remodeling Ideas
Typer Grade 8 Bolts
Slik installerer du treplanker rett
Slik Tile Around A Soaker Tub
Installasjonsinstruksjoner for Metal Roofing
Instruksjoner for hvordan du installerer eksterne doble franske dører
Typer Gate Locks
Slik installerer du en Tile Medallion
Slik installerer du DuraCeramic Tile av Congoleum
Slik installerer du paneler i tilhengere
Hvordan lage en rekkevidde i klesskapet
En kostnadsjämförelse av benkeplater
Hvordan bygge en Wood Deck Railing
Trenger du å kaste alle seksjoner av dusjen?
Hvordan bygge et hus i Texas