Ferdige kjellerkodspørsmål

Ferdige kjellerkodspørsmål  For huseieren øker en kjeller med et boligareal, men det er ofte en dyr investering som kan legge til lite til eiendommens verdi. Økende boligareal kan være økonomisk gunstig, men når kjelleren er leid. Potensielle leietakere vil ønske Stedet de leier for å møte eller overgå lokale koder for ferdige kjeller. Før du bruker eller leier ut den ferdige kjelleren som boareal, still spørsmål for å avgjøre om den oppfyller lokal kode.

Ble planer sendt og godkjent?

Var kjelleroppsettplanen godkjent for bygging på forhånd, eller gjorde huseieren bygget uten godkjente planer for forhold som kjøkken, bad og soverom? Svaret på dette spørsmålet legger grunnlaget for hva du skal se etter bak murene av kjelleren - om det passer som et boareal, eller om eieren tok snarveier i oppsettet, og det er skjulte problemer.

Er byggingen opp til kode?

For en kjeller å være opp til kode, en detaljert f loor plan må ha blitt sendt til den lokale bygningen. Gulvplanen skal inneholde detaljer om gulvets konstruksjon, materialer og målinger, samt måling av vegger, stikkavstand, dører og vinduer. Kjellerens trinn må være strukturelt forsvarlig, skråstilt og konstruert med kodegodkjent rekk.Er takhøyden på eller over minimumshøyden som kreves i koden? Hvis ikke, kan kjelleren bare brukes som et boareal til grave kjelleren gulvet ned for å oppnå den nødvendige takhøyde. Graving et kjeller gulv er en vanskelig, presis oppgave som må gjøres riktig for ikke å kompromittere grunnstøtten til huset.Var passende sikkerhetsmaterialer brukt under konstruksjonen for å holde fuktighetsnivået lavt i kjelleren? Disse ville omfatte dampbarrierer, værbestandighet av fundamentveggene og fuktresistente veggbrett på kjøkken og bad.

Har det Kjelleren oppfyller brannkodestandarder?

Var kjelleren jeg nspected av den lokale branninspektøren før, under og etter bygging? Det er viktig å bruke brannsikre materialer i et kjellerrom, som brannsikker isolasjon og 5/8-tommers gipsplater mot 1/2-tommers gipsplater.Er det viktig å installere brannvern i kjelleren? Disse inkluderer røykvarslere i sove- og oppholdsrommene, brannslukningsapparat og tilstrekkelig veggbarrierer mellom kjellerens boareal og verktøyrommene som inneholder kjele og varmtvannsbereder.

Er kjelleren godkjent for å sove?

Kjellerkoder for sovende områder krever en lane med nødutgang i tillegg til hoveddøren. Hvis en person ikke komfortabelt kan gå ut av et kjellervindu, eller hvis nødpersonalet ikke kan komme inn i kjelleren gjennom vinduet, vil rommet ikke passere inspeksjonen. Hvert soveområde må ha sitt eget vindu, både for naturlig belysning og nødutganger.
Kjerneplanene må inneholde dimensjonene til vinduene i hvert soveområde som kvadratfot i rommet, i henhold til Residential Basement Finish Checklist som brukes av Hamilton County, Ohio, Department of Building Inspections.

Andre artikkelen

Hvordan male innvendige murvegger
Hvordan å rengjøre skrap kobber for gjenvinning
Den beste måten å feste skumisolering på kjellervegger på
Surface Mix Torch Tips
Slik installerer du Beadboard på en øy
Kombinert vind- og solsystemer
Slik bruker du Kontakt Cement til kryssfiner
Slik legger du på tregulv
Hvordan å refinfinere en jern badekar
Hvordan lage en Shed Foundation
Hvordan male over tapet på et bad
Composting Toilets u0026 Lukt
Instruksjoner for Slate Tile Installasjon
Hvordan beregne tykkelse på fyll på betongplater
Slik bruker du en ringtestindikator
Tile Measuring u0026 Cutting Tips
Hvordan bygge en kjøkkenøye u0026 amp; L-formet bar
Hvordan Bytt Kjøkken Skap Dører u0026 Kostnaden
Slik kanter benkeplater
Slik feilsøker du en Senco Nail Gun