Fasadebekledning og installasjon

Fasadebekledning og installasjon 

Fordeler

Installering av fa-bekledning har mange fordeler i forhold til andre former for isolasjon og beskyttelse. Panelene er kostnadseffektive når det gjelder lav vedlikehold og langvarig holdbarhet i alle vær, motstandsdyktige forandringer på grunn av varierende temperaturer eller andre forhold.

Luftspalten mellom panelet og den opprinnelige fa u0026 # xE7 ; ade skaper isolasjon og opprettholder også god luftstrøm, og holder materialene under i god stand.

Montering av metallbekledning

Hver type metall fa-adekledning har forskjellige installasjonskrav, ifølge produsenten. Følg alltid instruksjonene som er gitt med produktet, og kontakt selskapet dersom noen spørsmål forblir uløste.

Når det er sagt, gjelder visse regler når du installerer bestemte typer kledning som aluminium. Bruk alltid ekspansjonsleddene mellom seksjonene for å gi tilstrekkelig plass til normal ekspansjon og sammentrekning av metallet. Sikre alle vertikale seksjoner på overkonsollene for å holde dem på plass, men sett dem inn i sporet, slik at de kan glide langs støttebrakettene.

Pre-Finished Facade Cladding

Noen få forskjellige typer Pre-ferdig kledning er enklere å installere enn andre. For innvendig pre-ferdig trepanel har du flere muligheter for å bli med på panelet, ved hjelp av fasade kanter, aluminiumsinnlegg, støtfeste og mer. Du kan også bruke forskjellige lim.

De med en mer kreativ berøring kan velge mellom et utvalg av dekorative festemidler. Velg den beste fellesbredden (mellom 5 mm og 40 mm) for ditt formål før du installerer. Eventuelle festemidler som avviger fra hva produsenten anbefaler, bør slettes med produsenten først for å sikre at den vil passere inspeksjon (hvis aktuelt). Bekledning av et nytt materiale er vanlig av ulike grunner og ikke lenger bare for fritidsaktiviteter. Boligeiere installerer i tillegg også kledning for å isolere vegger eller segltak i hus bygget på 1960-tallet og 70-tallet, og å skape et nytt utseende. De er trygge, spesielt rustfritt stål og aluminium er nå blitt mer populære i kledningsindustrien.

Andre artikkelen

Hvordan å figur vinkler for kutting av tre
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Hvordan installere Wide Pine Flooring
Kan du ta en metall tak?
Slik designer kjøkken med kolonner ved siden av barer
Slik skjærer du mildt stål
Hvordan bygge en inngangsdør
Informasjon om våtsager til fliser
Hjemmelaget tre gjerde
Hvordan installere selvklebende gulvfliser på toppen av gamle fliser
Utvendig design tips
Granitt benkeplater
Ideer for å fargelegge tregulv
Slik fjerner og erstatter en ytterdør på et hjem
Porselen Tile Skjæreverktøy
Hvordan lage en kombinasjon mudroom bad
Slik beregner du Stair Stringers
Slik installerer du laminatgulv over linoleum
Hvordan lage dusj gulvfliser
Hvordan installere tregulv gulvreduksjoner