Egenskaper for HDPE plastømmer

Egenskaper for HDPE plastømmer  HDPE tømmer er laget av resirkulert høy tetthetspolyetylen hentet fra resirkulerte vannflasker, melkekanne, vaskemiddelflasker og andre plastbeholdere. Produsenter legger til kjemikalier for å forhindre polymer nedbrytning og pigment for å farge produktet. Brukes som byggemateriale, har HDPE tømmer mange fordeler i forhold til tradisjonelt tømmer og komposittømmer. I tillegg er det miljøfordeler ved bruk av HDPE-tømmer.

Sammenligning med tre

HDPE-tømmer ligner på tømmer tømmer, men er tettere, tyngre og mer fleksible. Den kan bearbeides med samme verktøy som tre eller komposittømmer. Det er tilgjengelig i mange forskjellige farger og krever ikke vanntetting, flekker eller maling.

Longevity

HDPE-tømmer er ekstremt motstandsdyktig mot mugg, bakterier og mugg. Det absorberer ikke vann, så det vil ikke skje eller rote. Materialet er vedlikeholdsfritt selv under ekstreme værforhold. Byggematerialer laget av HDPE-tømmer har vanligvis en 50 års garanti.

Kostnad

På grunn av materialets unike egenskaper, kan et prosjekt bygget med HDPE plasttøm forventes å koste mindre i løpet av sin levetid enn det samme prosjektet er laget med tre eller kompositt. HDPE-tømmer forverres ikke i samme takt som tre eller kompositt, og det krever ikke vedlikehold.

Miljøfordeler

HDPE-tømmer sparer plass på deponier fordi det er laget av post- forbruker resirkulert plast. Det reduserer etterspørselen etter tømmer, og dermed sparer skogene, og det kan sees som bekjempelse av klimaendringer ved å redusere etterspørselen etter trær, som filtrerer skadelig drivhusgass karbondioksid. Materialet reduserer nedbrytning av jord og vann ved å redusere bruk av trykkbehandlet tre hvorfra skadelige kjemikalier kan frigjøres.

Andre artikkelen

Slik avslutter du fleksible skorstein linjer
Hvordan klargjøre og installere en generell etasje
Hvordan Kutte Laminat Countertop Material
Taktekking Instruksjoner for helvetesild
DIY Zinc Countertop
Slik installerer du Sheetrock Rounded Corner Trim
Instruksjoner for bruk av fliser
Slik legger du keramiske fliser over en murstein peis
Slik installerer du dører
Hvordan Kutte Granitt Gulvfliser
Hvordan å si om et tau er nylon
Måter å dekke opp gamle takbjelker
Slik sprer du betongblokker
Hvordan installere flis hvor en gulvovn var
Garasjeportalternativer
Rekvisita til Gymnasium Flooring
Hvordan bygge counter topper ut av Cedar Wood
Konstruksjon Lumber Grading Standards
Hvordan bygge et suspendert tak
Hvordan knipse ut Klipp granittflis