DIY Takfliser Tips

DIY Takfliser Tips 

Måling

Mål taket ditt for takfliser på samme måte som for annet takmateriale. Imidlertid dekker ikke takflis et forhåndsbestemt rom slik «kvadrater» av materialer som helvetesild gjør. En firkant er omtrent 10 fot med 10 fot av arealet. Takfliser har ikke en enkelt forhåndsbestemt innstilling og overlapper. Hvor mange fliser du trenger for å dekke det samme området, avhenger av hvor mye overlapp du (eller entreprenøren) vil ha, hvilken retning du legger flisen, eller mønstre du velger for flisen.

Farge

Takfliser kommer inn et bredt utvalg av farger. Velg fargen din klokt i henhold til hvilken type klima du bor i. I varme klimaer, velg lyse fliser. De absorberer ikke varme og bidrar til å holde kjølingskostnadene nede. I kaldt klima velger du mørke farger som absorberer varme og bidrar til å oppveie oppvarmingskostnader.

Innkjøp

Innse at flisene er ensartede til et punkt. Imidlertid er det variasjoner i farge og mønster samt tykkelse. Kjøp alle materialer på en gang for å sikre en god kamp for farge og tykkelse. Selv når du kjøper hele mengden fliser du trenger på en gang, vil det sannsynligvis være avvik i tykkelse i hele bestillingen. Før du installerer dem på taket, sortere fliser etter tykkelse og fargevariasjoner. Før du kjøper fliser, må du kontrollere at merkevaren du velger, gir en garanti. Femti år er en rettferdig levetidsgaranti for takfliser. I løpet av den tiden skal selskapet erstatte fliser som misfarger.

Forberedelse

Skifer, ler eller betongfliser takmaterialer er tunge. Hvert 'firkantet' område av skifer har for eksempel en belastningsvekt på så mye som 1.200 pounds av installerte materialer. Sørg for at rammen er robust og kan håndtere vektbelastningen plassert på det med et flislagt tak. Trekk takstøttene med 3/4-tommers tykk kryssfiner for en fast overflate. En svak eller tynn trebase vil utvide seg, og kontrakt med endringer i temperaturer. Det vil også skifte og sagge med trykk fra noen som går på det for å gjøre reparasjoner eller installasjoner. Disse bevegelsene er i orden med et fleksibelt materiale som helvedesild, men fliser vil spenne eller knekke. Tile er en holdbar og attraktiv metode for å dekke et bygningens tak. Selv om det er mye tyngre enn helvetesild, gir flis et utmerket vanntett materiale for å beskytte ditt hjem. Takfliser kommer i stein, leire og betong. De er enkle å installere, og takfliser er et populært gjør-det-selv-prosjekt for villaeiere.

Andre artikkelen

Hvordan bygge Passive Solar varmtvannspaneler
Hvordan bygge en vegg med jernbanestropper
Slik fjerner du asbeststøv
Hvordan bygge plater
Hvordan designe Solar Electricity Systems for ditt hjem
Slik installerer du Commercial Floor Tile
Hvordan bygge Porch håndtak
Problemer med betong benkeplater
Handicapped Krav til Toaletter
Ideer for å dekorere en garasje til en lekerom
Hvordan kutte plexiglas speil
Slik installerer du oppvarmet flis
Hvordan lage Cement u0026 amp; Betong
Veibeskrivelse for å bygge utendørs peiser
Slik installerer du franske dørhåndtak
Renoveringsideer for et kjøkkenkrok
Betong Patio Alternativer
Slik identifiserer du asbestprodukter
Hvordan bygge et røykhus for å gjøre jerky
Hva er en Airless Paint Gun?