DIY Remodel Bathroom Innramming

DIY Remodel Bathroom Innramming 

Overveielser

Lær hva byggekodene er for baderomsinnramming og i tillegg til anbefalte innrammingsteknikker. Det kan være regler om dimensjoner og plassering av tilbehør, for eksempel håndklebjelker, takstenger. Du kan også trenge å trekke en byggetillatelse. Også finne ut hva kravene er for bruk av dampbarrierer.

Skiss ut en plan for ditt DIY remodel bad innramming prosjekt. Pass på at du er klar over eventuelle avvik fra standard innramming. For eksempel kan det være lurt å installere håndklebjelkene i en høyde på 36 tommer, i stedet for den vanlige 48 tommers, i et barns bad. Så installer den blokkerende nedre for å justere for forskjellen i høyden.

Innrammingstips

Kontroller gulvene over hele rommet og sørg for at det er solidt. Reparer skadet materiale, som undergulv eller bjelker. Hvis du trenger å ramme åpninger ved å skjære gulvbjelker for gulvavløp eller toalett, du må installere overskrifter. Før du skjærer toppene, må du sørge for at du støtter gulvet ordentlig.

Bruk 2x6 eller 2x10 headers til å ramme for et vindu eller en dør. Smør et stykke 3/8-tommers kryssfiner mellom de to toppbrettene for å gjøre headerenheten til samme tykkelse som tappene. Standardmålingene for et badekar er 30x60 tommer. Bygg nye vegger fra gulv til tak og fest det godt til resten av konstruksjonen.

Hvis du bruker 2x4 lager, legg til 2x2 furring strips til fronten av studsene. Dette gir deg en dybde på 5 u0026 # xBD; tommer i hulrommene på veggene. Du trenger dette rommet for store rør. Du kan også installere isolasjon. Det er en god ide å forsterke veggen med å blokkere for kraner, håndklebarter, gripestenger, vevholdere eller andre gjenstander.

Kontroller produsentens instruksjoner og foreslåtte dimensjoner for å installere badekaret eller boblebadet . Generelt må du installere en horisontal ledger rundt rammens omkrets for å støtte kanten på karet. Legg 2x4s horisontalt, ca 16 tommer fra toppkanten av storboksen til gulvet, på alle tre vegger. Flensene på karet må ligge på toppen.

For å lage det horisontale dekket på forsiden av boblebadet, rammer innkapslingsstrukturen ca. 1/8 tommer lavere enn karet. Ytre flensen av karet går langs toppplaten. Du må forankre topplaten og bunnplaten til veggkonstruksjonen på endeveggene. For å ramme en åpning for et innfelt medisinskap, må du kutte studene og installere en topp-, sill og cripple studs. Igjen, sørg for at du leser og følger produsentens rammebetingelser. Du kan bare fortsette med din DIY remodel bad innramming prosjektet etter at du har tatt deg tid til å planlegge for funksjonene du vil ha i ditt nye bad. Den nye rammeplanen kan være en blanding av riving av eksisterende vegger og legge til nye partisjoner. Det kan inkludere en ny åpning for et vindu eller en dør, ekstra blokkering for gribbar i et tilgjengelig bad eller innramming av et nytt badekar eller boblebad.

Andre artikkelen

Slik installerer du en dusjhylle
Hvordan kutte PVC-ark
Gipsvegg Reparasjonsverktøy
Hvordan lage din egen grillpotte
Slik sikrer du flytende granitt benkeplater
Grønne materialer å bygge et hus med
Hvordan farges betong med jernoksid
Ideer for å dekorere en garasje til en lekerom
Hvordan bygge et effektivt skap
Hvordan fikse Crumbling Betong
Hvordan trekke opp Vinyl Gulv og installer Pergo
Slik kobler du to stykker tre-veggs skorsteinsrør
Hvordan å farge helvedesild
Hvordan remodel et 100 år gammelt hus
Slik oppdaterer du utsiden av en Ranch Style Home
Slik installerer du Allure Floor
Slik setter du kanter på en skifer Backsplash
Grunnleggende loddeinstruksjoner
Slik installerer du kjøkkendørknappene
Slik installerer du et innleggsloft