Vanlige takfeil

Vanlige takfeil  Mens du installerer dine egne skiferfliser, kan det virke som et utmerket helgprosjekt, sannheten er riktig installasjon av taktak. Fra kjøp av skifer til implementering av fliser, er det rett og galt tilnærminger. Selv handelsentreprenører gjør de samme nøkkelfeilene når de legger et nytt tak på en bygning. Å lære vanlige feil vil spare deg for penger og tid når behovet for et nytt tak kommer med.

Skalaens størrelse

Små skifer dekker mindre plass; Det er en vanlig feil å velge skifer for lite for takets overflate. Hvis du ser på problemet fra en fornuftig visning, krever en 6-tommers-12-tommers skifer 533 helvedesild for å dekke 100 kvadratfot; en 14-tommers-i-24-tommers tommers flis vil dekke samme plass med bare 98 skifer. For et kostnadssynspunkt er det en betydelig forskjell. Hver singel festes til taket med to negler, uavhengig av størrelse. En person kan velge en liten skifer fordi den er billigere, men ender med å betale mer til slutt for materialer og arbeid.

Skifertyper

Når du vurderer skiferformatene som passer for et prosjekt, se på historien om Materialet. Hvis skifer er kjøpt basert utelukkende på pris, kan den endelige prisen være repetisjon av innsats. Velg skiferfliser basert på flere tiår med ytelse med evnen til å tåle langsiktige påkjenninger. Å velge fliser uten suksesshistorikk kan bety et nytt tak hvert femte år. Hold deg til selskaper som du stoler på. Velg produsenter som er stolte av deres produkt. Det er bedre å betale litt mer oppe enn å betale flere ganger.

Slate Color Shades

Når skifer kommer til prosjektstedet, er det viktig å åpne hver pall og sammenligne nyanser. Selv om du har kjøpt alle skifer fra en kilde, er den eneste forsikringen du har om fargekonsistens, å sammenligne fliser. Et hyggelig utseende for det nye taket avhenger av fliser som tilsvarer hverandre. Når fargebekreftelsen er gjort, blander du hele beholdningen. Noen fargeforskjeller er uunngåelig. Blandingen av fliser fra paller resulterer i en bedre blanding og mest symmetrisk utseende for taket. Det er en vanlig feil å installere alle fliser fra en pall før du går videre til neste. Det ferdige taket vil ha varierende farger etter segmenter og mangel på estetisk sammenføyning.

Første rekke av skifer

Den første raden av skiferfliser, kjent som startskiver, er usynlig og skal installeres med forsiden ned. Dette gir en ren dryppkant. Uerfarne installatører gjør ofte feilen ved å installere den første raden med forsiden opp. Startskiferene må vinkle på taket for å matche vinkelen på alle de andre skiferene. For å gjøre dette må du først installere en tre- eller metallstrimmel kjent som skråstripen. Installasjonen av startruten av skifer har erfaring, men er avgjørende for å sikre at taket skal renne riktig.

Andre artikkelen

Bosch Router Instruksjoner
Hvordan lage en japansk papirdør
Slik installerer du flis på et treflate
Hente vegger Vs. Betongblokk
Slik bytter du en baderomsuger
Epoxy Bathtub Repair Supplies
Hvordan lage en Metal Shed
Slik konverterer du et hjem til solenergi
DIY Dusjmembran
Hvordan Kutte Metall Trim
Slik fjerner du klistrede gulvfliser
Slik dekker Vinyl Tile
Stiler av Wainscoting
Slik dekker du innvendig trepanel inne i et hjem
Cultured Marble vs Onyx
Kitchen Home Improvement Ideas
Bytte ut en pre-Hung dør
Slik reparerer du et 18 Volt DeWalt-batteri
Instruksjoner for rørtråd
Typer av singelsidig sidespor