Steg-for-trinn Garasje Bygg Instruksjoner

Steg-for-trinn Garasje Bygg Instruksjoner 

Design det rette taket

Design og bygg en garasje som har et tak som passer til ditt hjem. For eksempel, hvis huset ditt har bratte taklinjer, bør garaget ditt ha en bratt høyde. Ingenting gir en struktur sitt spesifikke utseende mer enn sitt tak. Skiss ut ulike mønstre på grafpapir og et skissepute. Legg ut interiøret i garasjen, vindusåpninger og dørpanel. La en plass på grafpapir representere 6 tommer. Når designen er klar, få en byggetillatelse før du starter arbeidet.

Konstruer stiftelsen

Legg ut rammen for å gjøre en konkret pour av garasjegulv. Du må ansette arbeidstakere for å grave en fot i en dybde på 2 til 3 fot for å holde et betonggulv og bunnstøttestruktur. Bruk utvendig klasse kryssfiner til å konstruere innramming og leie en betongmason for å hjelpe med metallforsterkning. Med mindre du er ekspert på konkrete grunnlag, må du aldri klare dette alene som et gjør-det-selv-prosjekt. Stiftelsen vil holde opp vekten av garasjen, så den må bygges riktig.

Bygg innrammede vegger

Bruk 2 x 4 brett, bygg rammeverk for veggene. Gi plass til vinduer, en utgangsdør og den fremre garasjeporten hvor du skal kjøre inn. Spik rammen sammen for hver av de fire sidene, men forsterk hver del ved hjelp av 4-tommers rustfritt stålskruer. Disse veggene vil være sikret i hjørnene for å danne boksen til garasjen. Sikre veggene med betongspik.

Legg takstativer

Få hjelp av flere arbeidere til å hjelpe deg med å plassere takstativer ovenpå rammen. Bruk prefabrikkerte trusser fra en tømmerhage eller hjemmeforbedringsbutikk. Eller du kan bygge trusses selv på stedet. Trusser må heves og festes på plass. Ha en takteksekspert på plass for å veilede denne prosessen. Sponplate eller kryssfinérbekledning vil bli spikret på oversiden av stengene for å legge taket. Du må bygge på overheng. Deretter legger du teerpapir over taket for å holde ut regn. Installer asfalt helvetesild, fliser eller metalltak på toppen av tjærepapiret.

Installere dører og vinduer

Når du har lukket garasjen, må du installere en utvendig uttrekksdør, hovedgarasjedøren og vinduer. Velg vinduer som harmoniserer med ditt hjem vinduer. Velg en hovedgarasjedør som forbedrer utseendet på hjemmet ditt og hovedarkitekturen. Kjøp sporing av høy kvalitet, slik at døren beveger seg jevnt når du trenger å heve og senke den.

Siding Comes Last

Monter utvendig siding i paneler på utsiden av garasjen. Du må passe på denne sidesiden i høye områder med bratt tak. Lei malerenes stillas til en lokal leie, alt for å klare dette. Trim garasjen med utvendig treutsmykning og støping. Ta i bruk alle passende steder. Lakk sidene og trimmen. Monter gutters sist med downspouts og splashblocks. En velbygd garasje bør forbedre det generelle utseendet til ditt hjem og eiendom. Velg et design som harmoniserer med arkitekturen i huset ditt, slik at prosjektet definitivt vil gi mer verdi. Konstruer garasjen med samme utvendige sidespor som huset ditt, hvis budsjettet tillater det. Du kan gi noe av arbeidet som et gjør-det-selv-prosjekt, men du må involvere eksperter på bestemte områder. Velg et design ved å se på eksklusive boliger med frittstående garasjer i ditt område.

Andre artikkelen

Foam Board Advantages
Slik gjenoppretter du kjøkkenskap
Slik installerer du vinylfliser over et betonggulv
Hvordan lage dører for lagringsbygning
Fordeler og ulemper med akryl vask
Hvordan henge gipsvegg rundt en garasjeport
Hvordan lage en betong kjeller gulv
Slik installerer du dusjpaneler
Tips om å installere kabinettmaskinvare
Ulike typer tre dører
Hvordan Kutte Trim Trim
Hvordan kutte små fliser
Gjør det-selv-kabling
Air Tools Vs. Elektrisk
Ventilasjonskrav for vedovn
Interiør maling og kanting tips
Hvordan Stucco en utvendig blokkmur
Slik fjerner du Masonite-paneler fra et bad
Hvordan anker skur for en levetid
Slik installerer du laminatgulv i RV