Plastic Laminat Countertop Ideas

Plastic Laminat Countertop Ideas  En plastlaminatplattform er laget av en plastbelagt forbindelse. Disse benkealternativene kommer i mange forskjellige stiler og farger, og tilbyr derfor en rekke muligheter. Kostnadseffektiv og egnet for nesten alle hjemmeinstallasjoner, har de blitt populære. Det er få grenser for hvordan du installerer disse tellene.

Farger og valg

Det finnes en rekke fargevalg i laminat benkeplater. Nesten ethvert mønster, inkludert stein og treimitasjoner eller solide farger, er tilgjengelig. Hvis du liker granitt, men ønsker å spare penger, velg et granittmønstret plastlaminat. Disse er tilgjengelige i flere granittmønstre, fra brunfarge og svart til mørkegrå og svart. Husk at et solidt svart laminat alltid er et alternativ, men vær forsiktig. Disse fargene viser riper mer enn lettere farger. Selv om de ikke viser flekker eller smuss like enkelt, er det vanskelig å fjerne en permanent skrap, hvis ikke umulig, fra en laminateller.

Krumme kanter

Når du velger en farge, velg kantstilen. Det er to hovedformater av kanter tilgjengelig, og hver enkelt tilbyr noen sjanser til å være dekorative. Alternativene er rette og runde kanter. I en rund kant er kanten av benken formet eller buet. Laminatplaten limes på den formede kanten etter at den er ferdig. Hvis du har barn, bruk denne kanten for å redusere sjansen for støt og skraper. Det er forskjellige måter å bøye kantene på. Skrånende kanter, stumpe kanter og halvsirkelrund kan være blant de ideene du kan velge mellom. Faktisk kan kanten formes uansett, du liker.

Rett kant

En rett kant er en som har en gips kutt langs kanten, noe som betyr at hele kanten på disken har en enkel 90 graders vinkel. Med denne kanten, bruk en av flere forskjellige faseskår for å fullføre benken etter at laminatet er installert. En 45-graders fasong er kuttet i begge de tilstøtende stykkene av laminat ved hjelp av en 45-gradersbit. Dette skaper en enkel, konsistent kant hele veien rundt disken. Et annet alternativ er å vinkle bare det øverste arket av laminat, så slutten av skråflaten ligger flush på toppen av laminatstykket som vikler rundt kanten. Dette skaper en mindre kantlinje og skaper mindre definisjon for et jevnere utseende.

En annen idé er å bruke et annet mønsterlaminat rundt den rette kanten for å legge til et dekorativt preg på telleren din. Du kan også male og mønstre på laminatet for å legge til definisjon og farge. Noen produsenter tilbyr tilpasset carving for en ekstra avgift.

Andre artikkelen

ADA Krav til skilting
Attic Stair Installasjon over joists
Bosch Router Instruksjoner
Måter å dekke opp gamle takbjelker
Ideer til å trekke ut peis varme
Er det billigere å remodel eller kjøpe et nytt hus?
Instruksjoner for installasjon av flisbelegg
Hvordan bygge tre trinn til en dør
DIY solvarme ved hjelp av PE rør
Slik programmerer du en Genie Intellicode Garage Door Opener
Hvordan lage en undergulv for flis
DIY: Slik fjerner du benkeplater
Hvordan fjerne asbest i Rhode Island
Hvordan male og Refinish Keramisk Tile
Hvordan søke i historien til husene
Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør
Wood Siding Tools
Utvendige ideer for å ombygge Ranch Homes
Hvordan installere polstret teppe på en trapp
Hvordan lage fliser Stick til taket