Installasjonsveiledning for Crescent Shower Curtain Rod

Installasjonsveiledning for Crescent Shower Curtain Rod 

Samle verktøy og maskinvare

Bestem hvilke verktøy du trenger for installasjonen din. En kraftboring gjør det enklere å installere, og er et must hvis du installerer dusestangen på en flismur. Du vil også trenge en keramisk borekrone og plugg ankre hvis du installerer på flis. Hvis du installerer på gips, trenger du gips anker for å sikre skruene riktig. Ha en hacksaw praktisk å trimme stangen til riktig størrelse hvis stangen ikke er justerbar.

Mål for brakettene

Bestem hvor du skal montere brakettene. Monter brakettene for en halvmåne dusjstang ca 3 tommer nærmere bakveggen enn en vanlig dusjstang for å ta hensyn til kurven. Den enkleste måten å få brakettene på rett sted er å måle 5 fot opp fra midten av karet veggen, deretter måle innover 3 tommer. Gjenta i den andre enden av karet for å sikre at brakene dine er jevnt hengt.

Bor hullene

Begynn med å bore pilothull for skruene. Boring gjennom keramisk fliser kan være den vanskeligste delen av installasjonsprosessen. For å bore gjennom keramisk fliser uten å sprekke det, bruk en diamant-tipped murstein eller en keramisk borekrone. Fest et stykke duct tape over det stedet du vil bore for å holde litt fra å skli over flisen, og bruk laveste hastighetsinnstilling.

Monter braketter

Den riktige maskinvaren er nøkkelen til en sikker installasjon for gardinstangen. Med mindre du monterer dine braketter i trepinner, må du bruke en ankerplugg eller et gips anker. En ankerplugg er det billigste alternativet og anbefales av installatørene på Vintage Tub for bruk på keramiske fliser. bare heng den forsiktig inn i hullet du bare har boret. Følg installeringsinstruksjonene for gipsveggankre. Når ankrene er på plass, sett brakene sammen med de medfølgende skruene.

Adust stanglengden

Med mindre stangen din er Justerbar, det kan hende du må trimme den slik at den passer inn i brakettene. Mål avstanden mellom de to festebrakettene, og lengden mellom de to ender av den sammenstillede dusjrørstangen. Trekk avstanden mellom brakettene fra stangens lengde til finne ut hvor mye du skal trimme, og bruk en hacksaw for å kutte så mye av den ene enden av stangen.

Sett opp stangen

Resten av installasjonen er rettferdig. Sett endehettene på dusjstangen og skyv stangen på plass på monteringsbraketten ets. I de fleste tilfeller sikrer du stangen ved å skru en liten skrue, kalt en skrue, gjennom braketten og inn i stangen. Buede eller halvmåne dusj gardin stenger lover å legge så mye som 7 1/2 tommer albuerom til din standard 5-fots badekar kabinett, gir deg plass til å dusj og vaske håret ditt komfortabelt. Dessverre kommer mange av dem med sketchy instruksjoner som er vanskelige å følge. Bøyede dusjstenger er enkle å installere hvis du har et par spesialiserte verktøy. En ganske nyttig person bør ha en opp om en halv time.

Andre artikkelen

Hvordan figurere kvadratfot
Trinn for trinn Instruksjoner for tre gulvmontering på konkratplater
Hvordan fungerer Dow Solar Shingle?
Hvordan Remodel Small Homes
Rainscreen Mold Prevention
Slik konverterer du tommer inn i millimetre
Hvordan legge inn stiftelser
Slik vedlikeholder du en hydraulisk jack
DIY: CFL Lighting
Hvordan henge en Plasma TV Metal Stud
Hvilke verktøy er nødvendig for å installere Fiber Cement Siding Solo?
Hva er en rotozip spiralsag?
Flat Roof Construction Methods
Hvordan forsegle naturlige stein etasjer
Hook u0026 Loop Sleeving
Hvordan bruke en brystmaskin
Hvordan legge og installere keramiske fliser
Wallboard erstatninger
Slik legger du til en ekstra kretsbryterboks
Palm Sander Safety