Hvordan å fullføre en betong trottoar

Hvordan å fullføre en betong trottoar 

1.

Smør betongen straks etter å ha helmet den, ved hjelp av en skrape. En skrape er et langt brett, vanligvis 2 'tykt ved 4' bredt, som ligger over kantene på føringskortene på betongens sider. Flytt screed frem og tilbake i en sagbevegelse som du jobber deg til slutten av betongen. Skyv betongen inn i trykk og gjør en endelig feie langs toppen for å fjerne overflødig betong.

2. Legg en lang trowel, kalt en darby, forsiktig på overflaten av betongen , med forkanten løftet litt. Flytt trowel i et overlappende bue mønster over overflaten av betongen for å glatte det videre. Utseendet til den glatte betongen vil se veldig annerledes ut. Gå over overflaten med darby to ganger til hele overflaten av betongen er jevn og strikkfri. Når du gjør dette, vil du legge merke til at vann begynner å slå på overflaten av betongen.

3.

Vent til vannet begynner å fordampe, og legg deretter et kantverktøy på toppen av betong langs utsiden av fortauet. Verktøyets vertikale kant bør sitte rett innenfor styret og forkanten bør løftes litt. Flytt kantverktøyet langs hele siden av fortauet, og gjenta prosessen på den andre siden av fortauet.

4.

Bestem hvor langt fra hverandre du vil gjøre Grunne ledd i betongens overkant. Plasser et bord horisontalt over fortauet på stedet for den første skjøten. Plasser en groover verktøyet flush mot siden av brettet og trykk det inn i betongen til den flate kanten er flush med overflaten. Flytt groover over overflaten av betongen for å skape leddet. Fortsett å skape ledd på jevnt markerte mellomrom langs fortauet.

5. Bruk en magnesiumflat til å forsiktig gå over merkene som er igjen av kantverktøyet og grooveren.

/p>

6.

Legg en trykksorg forsiktig over hele overflaten av betongen i parallelle slag.

7.

La betongpromenaden bli hard og tørk.

Tips og advarsler < / h4>

 • Verktøyene som brukes til å fullføre betong, er tilgjengelige i hjemmet forbedring eller maskinvare butikker.
 • Etterbehandling av betong er en oppgave å jevne overflaten ned til en jevn finish, noe som resulterer i en profesjonell arbeid. Ferdiggjøring av en betong fortau på riktig måte er spesielt viktig, da betongen vil motta mye fottrafikk, og feil er mer sannsynlig å bli lagt merke til. Etterbehandling av betong må gjøres før betongen tørker. Etterbehandling av betong krever bruk av flere spesialverktøy.

  Andre artikkelen

  Slik konverterer du en garasje til en verksted
  Hvordan snu et kjøkkenskap i en forfengelighet
  Definisjon av Light Ballast
  The History of Cavity Wall Insulation
  Slik installerer du søppelavfall til eksisterende rørleggerarbeid
  Slik installerer du en drillbit
  Hvordan bygge en hemmelig bokhylledør
  Rainscreen Mold Prevention
  Slik bytter du en dusjslange
  Styles of Porcelain Posts
  Slik installerer du en sagblad
  Hvordan bygge opp lagring i et garasje tak
  Hvordan fjerne sealer fra porselen gulv
  Kjeller hjemmekino ideer
  Trex fordeler og ulemper
  Slik legger du fliser rundt et boblebad
  Hus Remodeling sjekkliste
  Slik installerer du Sheetrock Rounded Corner Trim
  Slik bytter du en baderomsuger
  Typer lagskruer