Hvordan Stucco en Cinder Block Wall

Hvordan Stucco en Cinder Block Wall 

1. Bruk et spenningsbeslag på en slange for å vaske veggen med vaskemiddel og skyll den ren. Vær spesielt forsiktig med å fjerne eventuelle oljesteder på glassblokkene. La veggen tørke grundig over natten. Bruk en pensel eller malingspistol for å påføre et jevnt lag av limemiddel på hele veggen. La det tørke grundig.

2.

Fyll din hawk (flat skuff med håndtak) med stuckatur med en trowel. Plasser haugen mot veggen, og skrap stucco på veggen med en trowel for å lage riper. Spred stucken på veggen med en feiende bevegelse til veggen er dekket med et jevnt lag og ikke tykk. Bruk trykk for å tvinge stucken inn i porer i pusseblokken for å skape en sterk bånd i ripejakken. Gi skrapeoverflaten 3 til 4 timer tørketid før du bruker en stucco-skrapeløpe for å score skrapeoverflaten. Rake i hvilken som helst retning du vil.

3.

Tillat at riper skal tørke i 2 til 3 dager. Tøm ripejakken flere ganger om dagen med en sprøyteflaske fylt med vann. Hold riper fuktig under tørking.

4. Legg på haugen din med stuck med en trowel, og påfør et annet lag med stukk og ikke tykk. Coat hele veggen jevnt. Glatte hjørner og kanter med kittkniv.

5. Bruk en trowel, kost eller float for å lage et mønster på det siste laget av stuckatur. Vanlige mønstre er hvirvler laget med en trowel eller float, stippling (patting stucco med endene av broom børster), bølger ved hjelp av en feiende kost eller lage en glatt overflate med en våt svamp. Legg påtrykk på det våte stuket med hender, plastikkbukk i sirkler, eller noe som vil gjøre en interessant design.

Mist det siste frakket flere ganger om dagen med en spray flaske fylt med vann under herding.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller, hansker, masker og verneutstyr når du arbeider med lim og stukk. / li>
 • Les veiledningen på etiketten til bindemiddelet og stuckaturet for herdetider og beleggingsanbefalinger. Stucco er klimavennlig, spesielt for varme og tørre klima. Spør din bedriftsforbedrer butikk kontorist som er den beste stucco å bruke i din klimasone.
 • Stucco kan påføres på en glidelåsblokkvegg for å gi det et ferdig utseende med tekstur, mønster og farge. En glidelåsblokkvegg kan være tilstrekkelig dekket med en skrapefrakke og en finishbelegg for en total stukketykkelse på en halv tomme. Du kan velge mellom en rekke mønstre og ferdig, eller du kan lage din egen. Legg farge til stucco for å matche huset ditt eller for å lage en dekorativ farge.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du privat isolasjon
  Rare bygging verktøy
  Slik borer du gjennom glass eller Kina
  Slik legger du fliser i et nytt bad
  Installasjonsinstruksjoner for korkgulv
  Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
  Hvordan velge en kjøkkenkran
  Installasjonsinstruksjoner for 30-lb. Taktekking Felt papir
  Slik installerer du en hjemme dørlås
  Slik legger du laminatgulv over kork
  Hjem Egenkapital og Remodeling
  Hvordan Estimere Kostnaden for New Vinyl Siding
  Hvordan lage en Machete
  Colorado State Building Codes for Trapper
  Hvordan lage bassenget en Gazebo
  Kostnadssammenligning av bambusgulv og korkgulv
  Hvordan figurere opp i kvadratfoten av et rom
  Planer om å lage en brannvindu av røde murstein
  Kjeller Building Options
  Porch Addition Ideas