DIY garasje med drivhus

DIY garasje med drivhus 

Budsjetthensyn

Finn ut hvor mye du kan bruke til garasjen og drivhusprosjektet. Du kan bruke noen resirkulerte materialer hvis du planlegger nøye. For eksempel kan du kjøpe leftover kryssfiner og glass på nært salg. Design formen på garasjen og tilhørende drivhus for å se bra ut fra et arkitektonisk synspunkt. Ellers vil du devalue eiendommen din. Skråtaket av garasjertaket skal strømme naturlig inn i taket til drivhuset.

Alternativer for bygging

Når du fyller garasjefondet, fortsett og hell greenhouse fundamentet også. Et dypere betonggrunnlag i drivhusgruppen vil bidra til å absorbere overdreven varme, noe som er en stor bekymring i varme klima. Du kan bestille et glass lean-til drivhus med et buet tak for å bare feste på baksiden eller siden av garasjen din. Å bygge en treramme som gjør at garderobeskyttere kan strekke seg over det drivhusglede taket, fungerer også godt.

Planlegg garasjen

Det er hyggelig å ha innendørs vokseplass for frøplanter inne i garasjen. Planter kan startes under fluorescerende lys flere uker før du flytter dem inn i drivhuset. Installer en vask og benk på arbeidsplassen i garasjen. Lagre pottemasse og gjødsel i garasjeskap. Invester i isolering av de ytre garasjeveggene og takflaten for å gjøre området varmere til Start seedlings.

Bestillingsmaterialer

Rådfør deg med fylkesforlengelsesagenten før du bestiller drivhusbyggematerialer, varmeovner, vanningssystemer eller planter. Jo mer informasjon du har på forhånd, desto bedre blir valget ditt i byggingen av den totale garasjen / drivhusprosjekt. I noen tilfeller kan fylkesbrukere i landbruket komme på stedet for å gi råd ved planlegging eller bygging av drivhus.

Plassering av drivhuset

Konstruer greenhou se vekk fra frontkanten, hvis mulig. Mens du kan bygge et ekstremt oppskalert drivhus med høykvalitetsmaterialer, vil du ikke devaluere utseendet på eiendommen. Greenhouse hagearbeid er enten en hobby eller en liten hjemmevirksomhet, så respekter dine naboer og plassere vekstområdet på baksiden eller siden av garasjen din, hvor den er synlig fra bakgårder for det meste. Det er relativt enkelt å legge til et drivhus i en eksisterende garasje eller bygge et drivhus på en ny garasje. Den raskeste måten å planlegge en drivhustilsetning på er å tillate en yttervegg i garasjen å imøtekomme en mager struktur. Drivhuset skal se bra ut med både garasjen og ditt hjems design. Besøk byens tjenestemenn for å sørge for at det er akseptabelt å bygge et drivhus i lokalområdet. Få tillatelse om nødvendig.

Andre artikkelen

Hvordan lage en keramisk dusjkabinett
Slik installerer du innfelt belysning nede
DIY Wooden Security gjerder
Slik installerer du et kjøkkenvaskebunnskap
Slik installerer du overgangsstrimlene for laminatgulv
Slik måler du på nye kjøkkenskap
Hvordan henge en bakgrunnsbilde etter maling
Ting laget av Balsa Wood
Hvordan å sikre en granitt counter til en forfengelighet
Slik installerer du Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
Hvordan Wallpaper Cement Walls
Konstruksjonsdesign ideer for små baderom
Hvordan Kutte Keramisk Tile Uten Tile Cutter
Ferdighetssaginstruksjoner
Hvordan bygge interiør dør hengsel jambs fra tre
Slik installerer du sementbord på kjellergulv
Hvordan beregner jeg spenningen på en Ridgepole?
Stiler av Vinyl Siding for Sheds
Hvordan rive ned en vegg i et hus
Hva er en bærbar båndsag?