Slik installerer du solpaneler i skolene

Slik installerer du solpaneler i skolene 

1.

Bestem hele skolens elektrisitetskrav. Se den første linken i Ressurser for å få en ide om hvordan man skal bestemme hvert apparats energibehov. Bruk den andre lenken i Ressurser for å beregne energien som kreves av skolen. Formelen for å finne ut hvert apparats strømbehov er ampere x volt = watt. Oppgi total watt for alle elektroniske enheter og apparater, inkludert lys, vifter, klimaanlegg, datamaskiner og mer. Når du har beregnet det totale antall watt , vil du ha et anslag på minimumsbeløpet av solenergi du må generere for å drive skolen.

2.

Kjøp solcellepaneler som skal installeres på taket av Skolebygget. Siden du må kjøpe et stort antall paneler for å møte kravene til en stor bygning, vil du kanskje vurdere utsiktene for å benytte et føderalt stipend. Det finnes ulike føderale insentiver som kan bidra til å håndtere kostnadene om å konvertere bygninger til solenergi systemer. Se Resources for å sjekke ut American Recovery and Reinvestment Act (2009), som gir tilskudd for å redusere kostnadene ved solenergi installasjon.

3.

Forbered deg på noe fysisk arbeid. Legg ut hvor du vil installere panelene. Gå til taket på skolebygningen og merk området der panelene vil motta mye sollys på dagtid.

4.

Bruk skissene i skolebygningen til å finne takene som støtter taket. Når du finner hver stifter, merk det med et kritt. Dette vil hjelpe deg med å finne ut hvor du skal installere monteringsbrakettene som følger med panelene.

5. Ta en elektrisk borer og før bore små hull i hver sperre. Sett nå hver monteringsbrakett på toppen av dette forborede hullet og fest det til tømmerbraketten ved bruk av rustfrie stålbøyler. Pass på at alle monteringskonsollene er helt på plass. Plasser metallet blinkende eller en pasta med varm tjære rundt monteringsområdet for å forhindre potensielle lekkasjer på grunn av boringen.

6.

Noen skoler har flate tak. På skråtak er paneler vanligvis montert på skinner som er parallelle med takvinkelen. For en skole med et flatt tak vil det være nødvendig med forskjellig monteringsutstyr for å plassere panelene i en vinkel mot den sørlige solen, i stedet for å ligge flatt på taket.

7.

Sikre metallskinner langs hver monteringsbrakett. Plasser solpanelene på skinnene og fest dem med bolter.

8.

Lei en elektriker for å ta vare på ledningsfasen etter at panelet er ferdigstilt. Elektrikeren kobler ledningene fra panelene til omformerne og deretter til bygningens AC-bryterpanel som gir strøm til hele bygningen.

Tips og advarsler

 • Overvei muligheten til å ansette en profesjonell for å installere panelene. Dette er et stort prosjekt.
 • Installere solenergi i en skole er et relativt større prosjekt enn å installere boligsystemer. Før du begynner, beregne strømkravene til skolen. Solenergi er ikke en konsistent kraftkilde. På solfylte dager kan du kanskje oppfylle 90 prosent av strømkravene dine fra panelene, mens du i skyfri dager bare klarer å trekke 50 prosent av strømmen.

  Andre artikkelen

  Hvordan ramme for Cement Steps
  Hvordan beregne tykkelse på fyll på betongplater
  Slik installerer du grunnleggende kjøkkenskap på et ujevnt gulv
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Slik fjerner du fliser fra et 1920-tallshus
  Laminat tregulv vs. Engineered Wood Floor
  Hvordan Grout Tile Med No Gap
  Slik fjerner du keramisk flislegging fra et sementgulv
  Slik legger du en Backsplash til en Vanity Top
  Hvordan lage en undergulv for flis
  Glassdusj Installasjon
  Slik Sand Tre Gulvplater
  Slik installerer du kjellervegger
  Hvordan remodel en kjeller tak
  Miljøvennlige takmaterialer
  Typer av HVAC kanaler
  Slik fjerner du en drill Trykk Chuck
  Hvordan montere en Spice Rack på en vegg
  DIY: Slik bytter du en dørramme
  Slik bruker du farge til en jernbanevirve