Slik går du grønn når du bygger en anlegg

Slik går du grønn når du bygger en anlegg 

1.

Bestem hvor grønt du vil gå. Forskjellige sertifiseringsprogrammer finnes, som hver har forskjellige krav. USAs grønne bygningsråd tilbyr de mest populære grønne byggstandarder i USA, LEED-standarder (Leadership in Energy and Environmental Design). Nye bygninger, avhengig av bærekraftig nivå oppnådd gjennom byggeprosessen og gjennom VVS, oppvarming og kjøling, belysning og andre strømbehov, kan kvalifiseres som sertifisert, sølv, gull eller platina. Andre akkrediteringsorganisasjoner i USA inkluderer Green Building Initiative s Green Globes-program og de nylig vedtatte CALGREEN-kodene i California.

Kontrakt med arkitekter og ingeniører som er sertifisert i bærekraftig konstruksjon. De kan hjelpe deg med å forstå hvilke tilnærminger som vil gi deg mest fordel og hjelpe deg med å velge den mest kostnadseffektive måten å bygge en grønn bygning på.

3.

Kilde materialer for byggingen din. Når du bestiller materialer, sørg for at de kommer fra et selskap som engasjerer seg i bærekraftig praksis, det vil si at tømmer og ferdige skoger kommer ikke fra en bedriftsklart, jomfru skog med gammel vekst.

4.

Bestem om stedet er egnet for ekstra energiproduksjon eller et geotermisk oppvarmings- eller kjølesystem. Disse vil bidra til å redusere anleggets avhengighet av nettproduktet, hvorav de fleste produseres av kullkraftige amerikanske kraftverk. Energistyrelsen har kart som viser ditt regions potensial for ulike energikilder.

5.

Overvei naturlig belysning og lys- og bevegelsessensorer. En fin måte å redusere en bygning s strømforbruk --- og spare penger fra dag 1, er å sørge for at lysene styres av bevegelses- og lyssensorer, slik at de slås av automatisk når de ikke er i bruk. Å legge til mer naturlig dagslys vil videre redusere energiforbruket og hold bygningen lykkeligere.

Velg lavtløpslokaler og vannarmaturer, så vel som vannløse urinaler. Disse kan drastisk redusere anleggets vannbruk , noe som resulterer i besparelser i vannkostnader og kloakkkostnader. Vurder også et gråvannssystem, hvorved visst avløpsvann gjenbrukes på stedet for å redusere avløpsvannet ytterligere, og ved gjenbruk på landskapsarbeid redusere de eksterne vannbehovene.

Tips og advarsler

 • Snakk med en rekke arkitekter og ingeniører. Du kan kanskje finne at de har motstridende ideer om hvordan du best kan gå om å bygge opp ditt grønne anlegg. Dette kan hjelpe deg med å velge hvilke metoder du synes er best.
 • Pass på for godt til å være sanne ideer. Det er mange flotte ting du kan gjøre hvor som helst i verden for å gjøre anlegget ditt grønt, men det må være basert på riktig teknologi for hvor du bor.
 • Å bygge en grønn anlegg er mye enklere enn det pleide å være. Det er delvis fordi grønne byggsertifiseringer er blitt vanligere, produsenter begynner å gjøre dem til en del av deres hovedprodukter. Det er også enklere å konstruere eller provisjonere en grønn bygning nå, fordi flere ingeniører, byggearbeidere og arkitekter er mer kjent med grønne bygningsmetoder enn de var i 2005. Kostnadene ved å bygge grønn, ca 3 prosent til 4 prosent høyere enn en konvensjonell bygning, blir hentet innen de første årene av byggingen og fører til energibesparelser gjennom hele byggets liv .

  Andre artikkelen

  Gjør det selv blåst i veggisolasjon
  Installasjonsveiledning for et underlag
  Måter å legge ut flis
  Paint Stripper Tools
  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Slik beregner du betongmengder
  Ideer for ombygging av små kjøkken
  Hvordan male over utvendig oljert trefelt
  Slik sammenligner du kompostat toaletter
  Cultured Marble vs Onyx
  Wood Siding Ideas
  Clipped-Head vs. Round-Head Nail Gun
  Hvordan tegne en trapp
  Slik installerer du celluloseisolasjon rundt innfelt belysning
  Stil av baderom
  Slik Sand u0026 Lakk et gulv
  Typer av klassiske arkitektoniske kolonner
  Riktig måte å lim Delrin på
  Slik gjenoppretter du Makita batterier
  Hvordan lage sementformer fra kryssfiner