Hvordan velge en husplan som er energieffektiv

Hvordan velge en husplan som er energieffektiv 

1.

Det første trinnet i å velge en energieffektiv husplan er å konsultere en profesjonell arkitekt og indikere for dem at du ønsker å bygge et grønt hjem som også er energieffektivt.
Velg design som har to av seks utvendige vegger. Dette vil tillate deg å installere mer isolasjon. Du vil legge til noen kvadratmeter til størrelsen på stiftelsen, men det vil være verdt det. Når du velger isolasjon, vurder spray - i skumtype som har en høyere R - verdi og forsegler alle hull og sprekker. På utsiden av hjemmet bør du bruke noen form for strålende barriereisolasjon, for eksempel R-Max-paneler på veggene og dobbeltsidig strålebarriere under ditt takmateriale.

2.

Når du gjør din boligplan mer energieffektiv bør du vurdere hvordan du vil varme og kjøle hjemmet. Velg den høyeste SEER, eller Sesongjusterte Energy Efficiency Rating, ovn eller varmepumpe. Sone kjøling i store boliger er en annen måte å spare energi på. Du kan bruke sonariserte HVAC-systemer for å tillate en del av hjemmet, slik som ovenpå, å være varmere eller kjøligere hvis det ikke er opptatt. Hvis ditt primære kjøle- og oppvarmingsmiddel vil være en HVAC-enhet, ikke naturlig uteluft, bør du unngå hvelvede tak for å eliminere kvadratfot som skal avkjøles eller oppvarmes. I kaldere klima hvor hjemmet ditt vil bli avkjølt naturlig om sommeren, og hvis det kan være orientert for å la den sørlige solen komme inn i hjemmet, kan du vurdere å bruke hvelvede tak og store vinduer. Planlegg for takvifter i begge typer takdesign.

3. Når du gjør din boligplan mer energieffektiv, bør du nøye vurdere hvordan det skal plasseres på eiendommen. Du bør velge en hjemmeplan basert på hvilken retning solen faller i hjemmet. For kaldt klima er et hjem med vinduer fra sørøst til sørvest det beste valget. Dette gjør at solen, som er lenger sør om vinteren, kan skinne rett inn og varme hjemmet. Dette kalles passiv solvarme. For varme klima bør du orientere hjemmet slik at den rette øst og den vestlige solen ikke faller på store vinduer. Vurder å legge til solskjermbilder til de vestvendte vinduene og la på planen for at trær skal plantes, noe som gir skygge på østsiden og vestsiden av hjemmet.
Det er mange andre måter du kan øke effektiviteten til en hjemmeplan. Du kan lære om disse måtene på Energystar.gov.

Her er noen måter du kan sikre at husplanen du velger, er energieffektiv.

Andre artikkelen

Hvordan finne område i kvadratmeter
DIY Step Stiger
Hvordan bygge en vedovn
Hvordan å figurere firkantede opptak av et hus
DIY: Plastfekting
Betongbordsverktøy
Slik Vanntett En Dusj Enclosure
Slik resirkulerer du toalettvann
Slik graver du opp et betonggulv
DIY kjøkkenkiosk
Kommersielle malingsverktøy
Hvordan bygge et kjelleskap
Hva slags ting trengs for å bygge en dekk?
Hvordan legge Engineered Wood Flooring
Tile Cutting Instruksjoner
Slik fjerner du en sagblad
Wall Stone u0026 Pebble Tiles
Slik bytter du motplater med målinger
Slik Vann Seal en kjeller
DIY: Bygg en kino i hjemmet ditt