Hvordan lage et Solar Storage-batteri

Hvordan lage et Solar Storage-batteri 

1.

Velg mengden spenning du vil lagre for ditt hjemmelagde soloppsett. Hvis du lagrer solenergi for å kjøre en liten del av hjemmet ditt, så velg så mange 6 volts golfbil batterier som du trenger for å møte dine strømbehov. En golfbil batteri vil lagre nok energi til å kjøre to 50-watt glødelamper i 10 timer.

Bruk L-16 trekkbatterier for å kjøre mer strøm i huset . Disse batteriene er 350 amp timer i motsetning til golf cart batteriene, som bare er 220 amp timer. Å være industrielle, er de vanskeligere å finne, men de er overlegne for lagring av solenergi fordi de er laget for å håndtere dypladning og utslippscykling.

3.

Angi en del av En frittstående bygning, for eksempel et verksted eller en garasje med sementgulv, for oppbevaring av solbatterier. Pass på at du kan opprettholde en temperatur mellom 50 og 80 grader Fahrenheit. Ellers risikerer du å miste 50 prosent av lagret solenergi. Denne bygningen skal også ha en stabil vannforsyning slik at eventuelle lekkasjer kan absorberes med natron, og deretter spyles ned med vann.

4. Legg hylle --- som kan være laget av tre eller metall, eller kan til og med være et støvelager --- i hjørnet av bygningen som har størst temperaturstabilitet og er lengst fra hvilken som helst trafikk. Dette vil beskytte batteriene og alle besøkende til bygningen. Plasser alle batteriene du har bestemt deg på stativet, omtrent 6 tommer fra hverandre.

5.

Trekk batteriene sammen med kobbertråd for å lage en pakke eller bank . Ta på beskyttelsesbriller og syrefaste hansker når du arbeider på batteriene. De er ekstremt volatile. Kjør kobbertråd fra det positive av ett batteri til det positive av det neste og det negative av det ene til det negative av det neste. Wrap ledningen rundt innlegget ved hjelp av nålen-nesen tang og kutt med kutter på innsiden av bladene, nær håndtaket.

Tips og advarsler

 • Vær forsiktig når du oppbevarer batteriene. Den minste gnisten kan antennes den flyktige gassen som kommer fra batteriene og forårsaker en eksplosjon av syre og shrapnel, selv uten flamme eller røyk.
 • Kjører hjemmet ditt fra et hjemmelaget soloppsett er blitt mer populært da solteknologi forbedrer og blir rimeligere for privat bruk. Lagring av solenergi pleide å være en av de største hindringene for hjemmebruk og var en felles avskrekkende. Nå, med riktig ventilasjon og sikkerhets forholdsregler, gjør det solvarende batterier er mer tilgjengelig for forbrukeren som ønsker å gå ut av strømnettet og benytte seg av fornybare energiressurser.

  Andre artikkelen

  DIY Patio trinn
  DIY: Garage Oppbevaringsplaner
  Slik installerer du glass i kjøkkenskap
  Slik fjerner du Broken Tile
  Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
  Kjøkkenoppsettalternativer
  Hva er en California Split-Level Home?
  Grants for Barn Preservation
  Slik reface gamle kjøkkenskap
  Hvordan kutte Lexan plast
  ADA-løftehåndtakskrav
  Hvordan bygge takstøtter med en innrammingstorg
  Hylle Hengetips
  Slik legger du til Spalding Betong
  Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
  Tørrveggsverktøy
  Utvendig Hjem Renoveringsideer
  Hvordan måle dekkhøyde med kalkspreder
  Typer Cmu Cinder Block
  Slik bruker du epoksy for å reparere Corian