Hvordan finne resirkulerte byggematerialer

Hvordan finne resirkulerte byggematerialer 

1.

Bestem et hjemdesign basert på resirkulert byggemateriale som er tilgjengelig for deg i ditt landsområde. Hvis du bor i et landlig område, er det sannsynlig at du finner gammelt låveved i overflod, for eksempel. Konverter en fraktbeholder til boligkvarter hvis du bor i nærheten av en havn eller kan ha tilgang til disse. Merk at disse resirkulerte byggematerialene og tilpasningsbare resirkulerbare stoffer vanligvis kan bli funnet ganske enkelt ved å holde øynene, ører og sinn åpne for omgivelsene.

2.

Sjekk online på www.habitat. org / cd / env / restore.aspx for å finne nærmeste Habitat for Humanity ReStore i ditt område for å finne noen fantastiske gode kjøp på resirkulert byggemateriale. Kjenn inventar som er tilgjengelig for salg i disse butikkene, kommer fra lokale renoverings- eller ombyggingsjobber, samt noen nye og overfylte eller feilvareelementer donert av lokale entreprenører.

3.

Bygg en underjordisk hjem eller jord skjermet hjem. Bruk jorden under føttene, som er det ultimate innen resirkulert byggemateriale. Finn en anerkjent byggherre i din lokal som spesialiserer seg på denne type konstruksjon.

4.

Les gjennom de lokale avisene og Craigslist.com under seksjonene merket Free. Du vil ofte finne resirkulert byggemateriale tilgjengelig uten kostnad, forutsatt at du leverer transport og arbeidskraft for å hente de bjelkede materialene unna.

Tips og advarsler

 • Tilbud for å hjelpe en nabo eller et familiemedlem som kan planlegge en ombyggingsjobb i bytte for redningsmessige gjenstander.
 • Vær oppmerksom på at å finne resirkulert byggemateriale vanligvis er kostnadseffektivt, men prosessen med å forberede disse materialene til gjenbruk kan være tid krevende.
 • Ikke alle bor i et klima der resirkulerte bygningsmaterialer som palmefrø og bambus er tilgjengelige for å bygge et stråtak på stranden. Se etter alternativer og tenk ukonvensjonelt når det gjelder byggematerialer. Hver region i landet kan ha egne ressurser og du vil finne boliger blitt bygget med slike resirkulerte byggematerialer som halmbaler, brukte gummihjul og til og med tomme ølflasker.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage sementtrapper utenfor
  Slik kobler du to stykker tre-veggs skorsteinsrør
  Hva er Carrera Marble?
  Slik installerer du en kryssfiner tak
  Apartment Mailbox Regulations
  Hvordan bygge et skurtak over et dekk
  Tennessee Septic System Regulations
  Slik bruker du metallveggskruer
  Hvordan måle mengden energi samlet av solcellepaneler
  Ideer for Innebygde Plant Hylle Nisjer
  Slik installerer du en pegbrett i en garasje
  Slik Level The Floor for Carpet Installasjon
  Slik bytter du en baderomsuger
  Den beste malingen for glassfiberhusdørene
  Hvordan hente Cement i Ornamental Moulds
  Triks for bøyningsrør
  Typer av utvendig kryssfiner
  Hvordan bygge en Custom Radius Interior Door Jamb
  Hvordan legge fliser på en veranda
  Slik installerer du et baderomsutløpsventil i et tak