Årsaker til bruk av stålbjelker i konstruksjon

Årsaker til bruk av stålbjelker i konstruksjon  Forbedre boliggulv og dekk ved hjelp av stålbjelker i boligbygging, som den har blitt brukt i kommersiell konstruksjon siden slutten av det 20. århundre. Når støtterpotensialet mellom tre og stål blir sammenlignet, blir stål raskt det mer overkommelige og effektive materialet, og det tillater bruk av vesentlig mindre bjelker enn et lignende treprosjekt kan kreve.

Lengre spans

Monter stål til øke lengden på et spenning, eller avstanden mellom to punkter. Stålbjelke design er laget for å håndtere spesifikke lengde-til-vekt-forhold over et spekter. Dørhodene som strekker seg over lengre enn seks meter, reguleres ofte i lokal konstruksjonskode for stålbjelker. På grunn av strekkfastheten til stål kan den støtte den økte vekten over toppteksten uten sagging.

Dekkstøtte

Støtt et dekk ved hjelp av stålbjelker. Når et dekk forlenges vekk fra en bygning, oppretter vekten på dekk et løftepunkt som kan føre til at tre trekker seg vekk fra veggen, vri eller knuser helt. Stål, på grunn av den bærende konstruksjonen, er motstandsdyktig overfor slike løftekrefter, noe som resulterer i et stabilt dekk som bruker færre materialer.

Ingen skadedyr eller værforhold

Beskytt investeringen mot rot, forvitring og skadedyrsangrep ved hjelp av stål bjelker. Bygg kolonner ut av stål for å danne effektive termitbarrierer. Lakk bjelkene og kolonnene regelmessig for å hindre rust. Så lenge strålen er beskyttet mot oksidasjon (rust), vil den tjene sin oppgave godt.

Andre artikkelen

Hvordan sette inn peis dører
Forskrift om Loftisolering i Storbritannia
Slik bytter du et skadet undergulv med kryssfiner
Slik installerer du Linoleum over Masonite
Hvordan bygge et Vintertøy Oppbevaringsskap
Hvordan Bleach Knotty Pine
Hvordan tørke Wood Faster
Slik fjerner du knock-out-hull i en granittvaske
Riktig måte å lim Delrin på
Slik installerer du Armstrong Tile Ceiling
Slik bruker du en cut-off sag
Slik installerer du en laminatgulv i det halve badet
Slik Tile Around A Soaker Tub
Hvordan Plumb Drain Ventiler
Hvordan bygge en enkel festet pergola
Slik legger du tregulv parallelt med et gulvspjeld
Slik legger du fliser rundt et boblebad
Slik installerer du blindnitter
Hvordan lage et flisebadekar / dusj
Unike ideer for hjemmebruk