Veibeskrivelse for å installere en Prehung-innerdør

Veibeskrivelse for å installere en Prehung-innerdør 

1.

Senter prehung dør enheten i grov åpning. Bruk et målebånd for å få det så nært som mulig å sentrere.

2.

Skyv toppen av jambet på plass ved å plassere shims mellom toppen av jamb header og ramme. Pek dem pent inn på plass med en hammer. Still opp jamb headeren med veggen og spik opp gjennom jamb header og shims inn i rammen ovenfor.

3.

Tapp skudd mellom stud og baksiden av jamb på hengselsiden øverst for å holde jamben stabil. Still nivået mot jambens ansikt. Flytt bunnen av jamb inn eller ut til boblen på nivået er sentrert. Legg shims bak jambet på bunnen. Spik gjennom jamb og shims på toppen og bunnen. Juster jamb på knottsiden ved hjelp av samme teknikk, og spik det øverst og nederst.

4.

Sett inn knotten og strikkplaten på døren og følg instruksjonene som fulgte med maskinvaren din. Monter strikkeren først gjennom hullet kjedet gjennom kanten av døren, og sett de to skruene gjennom platen inn i kanten av døren. Sett inn de to halvdelene av knotten gjennom hullene i strikkeren, og stram skruene for å holde den på plass. Sett ankerplaten i utsnittet som er angitt i klemmen på knivsiden, og fest den med to skruer.

5.

Lukk og åpne døren flere ganger for å sjekke at det er riktig operasjon. Løsne neglene og juster jambet på knottsiden, hvis det er nødvendig, for å glatte ut operasjonen.

6.

Klipp tre stykker dørhylster til hver side. Installasjon og lister varierer. Generelt blir sidestykkene kuttet i 45 graders vinkel, en til høyre og en til venstre. Den korte siden av miteren skulle treffe u0026 # xBC; tommer over den nederste kanten av den horisontale jamb header. Spik sideskjoldene på plass med en ferdig spiker rundt to tredjedeler av vei opp dørkarmen, slik at foringsrøret kan skiftes litt for en god passform.

7.

Klipp de øverste foringsrørene med 45-graders møtre i hver ende, en til høyre og en til venstre. Mål mellom de øverste hjørner av sidehyllene. Klipp toppstykket slik at lengden på kantene er i denne lengden. Sett toppstykket på plass og spik det godt til kanten av jamben. Legg negler til sidehyllene til de er ordentlig festet. Fyll sømhullene med trefyller eller malerens caulk.

Prehung dør enheter tar mye av arbeidet uten å installere dører. Ikke bare vil de spare deg tid og problemer, men en prehung-dør kan ofte kjøpes billigere enn døren, jamb og maskinvare når den kjøpes separat. Å velge riktig størrelse dør er nøkkelen til en kvalitet prehung dør installasjon. Du vil også velge maskinvare og få den tilgjengelig for å fullføre installasjonen effektivt.

Andre artikkelen

Slik identifiserer du asbestprodukter
Regelmessige lysbrytere Vs. Stangbrytere
Slik legger du porselen gulvfliser
Ceiling Ideas med en header
Slik Bytter Vinyl Gulv Med Vinyl
Slik forsegler skifer gulvfliser
Grout Vs. Ingen Grout Bad Marmor
Hvordan Trim en Backsplash
Mursteinssikkerhet
Slik installerer du taktekstur
Gjør det selv: Gulvvarme
Slik installerer du store fliser til en dusjmur
Flat takinformasjon
Hvordan bygge en hytte billig
Installasjonsveiledning for en Harmon Pelletskamin
Hva er en Gable Dormer?
Slik kjører du en flisesag
Hvordan å figurere firkantede opptak av et hus
Slik installerer du et metall gjerde i betong
Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken