VVS design tips

VVS design tips  Å komme opp med ditt eget hjems VVS-design kan spare deg litt penger. Å designe din egen VVS-plan vil også gi deg kunnskap når et rørleggerproblem kommer opp. Men det er ikke alltid lett, spesielt hvis du ikke ' Jeg har mye VVS-opplevelse.

VVS-kode

Selv ledende rørleggere som Tim Carter fra Ask the Builder advarer mot noen av de vanskelighetene og hindringene som står overfor gjør-det-selv når det gjelder VVS-design. Oppfølging med design, forståelse av VVS-fysikk og lokal VVS-kode er viktig. Du kan finne VVS-koden for ditt område på ditt lokale bibliotek, rådhus eller ved å gå online. Nettsteder som ThePlumber.com tilbyr også generelle retningslinjer for de fleste VVS-koder.

VVS-inspektør

Når rørleggerarbeidet i hjemmet ditt er ferdig, må det bli underskrevet av en VVS-inspektør. Siden en VVS-inspektør skal vite VVS-koden for ditt område perfekt, det er en god ide å sjekke inn wi th ham på designstadiet. Ved å utarbeide planene eller til og med å sette sammen noen av rørleggerstrukturen først, og deretter ringe rørleggerinspektøren over for en konsultasjon, kan du hjelpe deg med å rette opp eventuelle problemer før endringer blir vanskelige og kostbare. I henhold til Ask Builder anbefales det å gjennomføre en grov inspeksjon.

Praksis

Fordi forståelse av hvordan VVS-arbeid fungerer, er viktig når du kommer opp med en VVS-design, vil master rørleggere anbefale at du trener noen grunnleggende rørleggerarbeid og rørleggerarbeid før du kommer i gang. Be Builder anbefaler at du faktisk ansetter en profesjonell til å enten gjøre jobben for deg, eller i det minste hjelpe deg. Men for de som gjør det, pleier det å sette sammen ledd og lodde kobberrør ikke bare nyttig, men viktig.

Andre artikkelen

Slik måler du en teppepute
Slik beregner du mengden betongplater som kreves
Slik anker du en stavvegg til en plate
Slik fliser et innrammet boblebad
Hvordan kutte Cement Siding
Slik fjerner Paint Splatters fra tregulv
Hvordan å rengjøre en skitten grout verktøy
DIY Oppvarmet flis
Hvordan male Keramiske fliser i et kjøkken
Slik bruker du murstein til gulv
Alternativer til kjøkken benkeplater
Surface Mix Torch Tips
Slik fjerner du asbestark
Hva er forskjellen mellom Marble u0026 Cultured Marble Shower?
Slik setter du et hull i betongblokken
Hvordan male et Powder Room
Slik kobler du solenergi til et hjem
Slik hakk en trepinne med et Dremel-verktøy
Hvordan kutte hevede paneldører
Fordel med Honed Vs. Tumbled Travertine