Styles of Porcelain Posts

Styles of Porcelain Posts  Dreide tremøbler har lenge vært brukt som dekorativt element i amerikanske hjem. Mens mange innleggsstiler er tilgjengelige i vinyl, polyuretan og andre kunstige materialer, er treposter fortsatt populære. Disse verandaene er tilgjengelige i en rekke stilarter og størrelser som passer til bestemte byggestiler og perioder. Lære hva som er tilgjengelig kan hjelpe huseiere med å finne de riktige innleggene som passer til deres hjem.

Classical / Colonial

Boliger i Colonial America-perioden etterliknet ofte klassisk konstruksjon, komplett med kolonne-støttede verandaer. Federalist- og Colonial- Stilbygninger kan omfatte flere store, svingete trekolonner med utskårne baser og topper. Mellom kolonnen kan det være glatt, eller det kan være fløylet for å etterligne greske steinsøyler. Denne typen veranda er vanligvis malt hvit eller en hvit nøytral tone.

viktoriansk

Forbedrede trebearbeidingsverktøy, som drevne dreiebenker og sagger, oppmuntret til en økning i dekorativt treverk i løpet av 1800-tallet. Mange sent viktorianske boliger inkluderer intrikat dreide spindelstilte stolper, med eller uten ekstra utskjæring. har en tendens til å være tynnere og mer tallrike enn klassiske kolonner, og flertallet av dekorasjonen er plassert midt på innlegget i stedet for på basen og kronen. De fleste vendte viktorianske innleggene er firkantede på toppen a nd bunn, og de har en rekke knapper, bein og andre dekorative elementer i midten. Historisk ble enkelte deler av disse kolonnene ofte malt forskjellige farger.

Vanlig

Hus bygget i tidlig til midten av 1900-tallet har ofte relativt vanlige innlegg. Disse kan være enkle sylindriske kolonner uten noen dekorasjon i det hele tatt, vanlige kolonner med en liten taper eller variasjoner med en liten dekorasjon på toppen og bunnen. Disse blir ofte sett på Colonial Revival Homes, som ligner koloniale bygninger, men inkluderer mer moderne følelser. Kolonner på disse hjemmene er vanligvis mindre og mer delikate enn kolonner på eldre, koloniale bygninger. Vanlige verandaer er normalt malt en farge og passer vanligvis hjemmeens vinduer og trimfarge.

Andre artikkelen

DIY: Engineered Hardwood Floors
Attic Stair Installasjon over joists
Metal Tak Sealer Farger
Hvordan hente en stemplet betong gangvei
Hvordan legge til dekorativ støping til døren din
DIY kjøkken teller maling
Slik overfører du fra buet teppe til flis
DIY Badekarfliser
Slik installerer du et Beaded Board Ceiling
Hvordan remodel et bad med keramisk fliser
Ulike typer hus i ørkener
Verktøy som kreves for flislegging
Slik installerer du keramisk flis over kork
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Hvordan å remodel et bad grønn
Slik bruker du farge til en jernbanevirve
Slik legger du til isolasjon og kryssfiner i tak
Hvordan Kutte Crown Molding With A Miter Saw
Slik installerer du skap over nytt gulv
Hvordan velge en murstein for et boligområde