Slik påfører du Roll Roofing på et flatt tak

Slik påfører du Roll Roofing på et flatt tak 

1.

Mål opp fra taket på taket 6 tommer, og merk et merke på hver ende av taket. På 6-tommers merkene, overfør en linje over taket, ved hjelp av kalklinjen. Påfør takttjære fra takkanten til kalklinjen med en kittkniv.

2.

Påfør en 17-tommers startstrimmel over taktaket. Spik to rader negler hver 12 inches over hele startpakken ved hjelp av galvaniserte negler.

3.

Mål opp 35 u0026 # xBD; tommer på hver side av taket (fra takets takfot), og merk et merke på begge sider av taket. Overfør en linje over taket på 35 u0026 # xBD; -inch-merket med en krysslinje. Dette vil fungere som en veiledning for den første raden av rulletakking. Å gjøre dette vil gi deg et overheng av u0026 # xBD; tommer.

4. Påfør taktekk over toppen av hele startstrimlen med en kittkniv. Rull det rullede taket over hele taket, mens du bruker den kalkede linjen som en guide for den øvre kanten av rulletaket. Klipp rulle taket flush med takets takhake.

5.

Spik dette kurset av rulle taktekking 1 tommer ned fra toppkanten og 1 tommers opp fra den nederste kanten . Påfør et lag av taktekking over bunnen av sømmen på rulletaket for å forsegle neglene. Påfør et lag av taktekking på toppen av rulletaket 6 tommer bredt. Dette vil forsegle neste kurs av roll taktekking. Hvert kurs skal overlappe 6 tommer.

6.

Påfør rullebelegg på samme måte og dekk hele taket. Seal hver søm av rulle tak med taktekking.

Tips og advarsler

 • Ta alle nødvendige forholdsregler når du arbeider på et tak.
 • Roll taktekking er et billig alternativ til andre taktekking applikasjoner. Den har en forventet levetid på 5-10 år, avhengig av hvilken type vær rulletaket vil tåle. Påfør hele selvpålegget vann og isbeskyttende underlag. Dette vil gi ekstra beskyttelse til et flatt tak, hvor vann kan pusses etter kraftig regn. Snø kan forårsake fuktighet i vinter.

  Andre artikkelen

  Takområde Måleverktøy
  Hvordan selge Old Brick
  Hvordan å bore hardt metall
  Slik oppdaterer du utvendig vindusstøping
  Hvordan male en keramisk badekar
  Steg-for-trinns Refinishing Cabinets
  Unike Wood Trim Ideas
  Slik installerer du glass i kjøkkenskap
  Slik installerer du innfelt belysning nede
  Liste over grønne byggprodukter
  Slik festes Stair Runners
  Trex fordeler og ulemper
  Hva er akustisk caulk?
  Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser
  Hvordan virker et strålende varmesystem?
  Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
  Hvordan endre innfelt lys
  Slik installerer du vinyl gulv over gammel vinyl
  Hva er forskjellen mellom brads og negler?
  Baderom Fence Instruksjoner