Slik installerer du veggfliser med Laticrete 255

Slik installerer du veggfliser med Laticrete 255 

1.

Mål for midten av veggen langs bunnen. Lag en vertikal linje i midten, opp hele veggen, med ditt nivå og blyant. Lag en horisontal linje langs bunnen, sitte opp av gulvet av høyden på en flis pluss 1/4 tommers og kryss den vertikale linjen.

2.

Hell 3 qts. av vann i bunnen av en bøtte. Hell i halve 40-lb. pose med laticrete. Bland med bore- og blandestangen, og legg til litt mer vann for å få det til konsistensen av tykt gjørme.

3. Bruk din hakkede trowel til å spre Laticrete langs bunnen av veggen under den horisontale linjen.

Sett de to første fliser i Laticrete på hver side av den vertikale linjen, med flisene som sitter under den horisontale linjen. Nubs på sidene av veggflisene vil holde dem ordentlig på avstand fra hverandre.

5.

Bygg ut derfra, heng hele bunken av fliser og deretter bygge opp veggen, spre ekstra Laticrete. (Bland den andre halvdelen av posen, om nødvendig.) Heng hver rad av fliser som starter ved den vertikale midtlinjen og bygg ut til sidene. Klipp brikkene på kantene av veggen etter behov, på fliseskjæren. Tile hele veggen.

6.

La Laticrete settes over natten. Bruk en fugemasse (gummitråpe) for å sprede fugemasse på veggen som starter øverst, og tvinge fugemassen inn i mellomrommene mellom flisene. Bruk en fuktig svamp til å tørke av overflødig fugemasse.

Tips og advarsler

 • Bruk beskyttelsesbriller når du skar fliser.
 • Veggfliser er vanligvis installert ved hjelp av tynnmørtel, som er et flis lim som ligner på sement. Mørtelen påføres veggen med hakkede trowel, noe som gir den en 'kammet' struktur som tar tak i flisene når du trykker på dem til veggen. Laticrete 255 er et grunnleggende, brukervennlig merke med tynn-mørtel som blander med vann for å danne den dårlige konsistensen som du trenger. Vanligvis blandes det med litt mer enn 6 qts. av vann per 40-lb. pose, men det er en god ide å gjøre det i mindre, mer håndterbare satser.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Tub Tile
  Typer Stone for Houses
  Tips om bruk av polyuretan caulk
  Sammenligning av counter Top Materials
  Forskrift for baderom
  Slik skarpe en tegnekniv
  DIY Slate Tile
  Bedroom Dresser Ideas
  Slik beregner du Stair Stringer Length
  Slik legger du fliser i diagonalt mønster
  Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
  Hvordan bygge en 8 'X 4' dekk
  Hvordan finne Rural Homes i Coventry, Rhode Island
  Ting gjort på en tre dreiebenk
  Hvordan lage den svarteste betongbordet
  Hvordan bygge et hus på en Pier Foundation
  Typer plastrør funnet i boligbygging
  Hvordan kutte flis med hullsag
  Hvordan påføre Stucco fra Gips
  Polyuretanskum og dets produkter