Slik installerer du Tile Over Lino

Slik installerer du Tile Over Lino 

1.

Kontroller linoleumbrønnen. Ny fliser kan bare legges på den gamle hvis linoen er godt festet til underlaget uten manglende fliser, krølle hjørner eller løse stykker. Sørg for at det er nok klaring på døråpninger for dører for å åpne over den nye gulvtykkelsen og juster terskler hvis nødvendig.

2.

Rengjør linoleumet godt. Strip av voks, gamle strøk av sealer, samt eventuelle smuss eller rusk. Linoleum er porøst, slik at sementen vil kle seg best direkte til flisene, i stedet for til overflatebelegg. La linoleumet tørke helt.

3.

Legg ut de nye flisene rett på toppen av linoen. Begynn midt på veggen overfor døren for å flette deg ut av rommet. Kontroller at alle områder av linoleumet blir dekket av de nye fliser. Klipp fliser på en flis våt sag før du starter installasjonen for å sikre at alt passer og legger seg i det mønsteret du ønsker.

Ta opp flisene i samme mønster du vil installere dem og stable dem i nærheten. Spred et tynt lag av Portland sement over linoen og kam det med en trowel til den når en konsekvent dybde. Spred et andre lag av mørtel på baksiden av flisene en om gang like før du legger dem på linoen for å sikre fullstendig dekning og et godt bånd mellom de to flatene. Dette kalles 'back buttering' og brukes til å sikre at tilstrekkelig mørtel blir brukt mellom de to flatene. Bruk trowel til å skumme et lag av mørtel direkte på flisens bakside, det er ikke nødvendig å kamme det.

5.

Trykk på flisene på plass i samme mønster du tok dem med å flytte bakover ut av rommet. La flisene tørke i minst 48 timer før du går på gulvet eller føye dem for å gi sementet rikelig tid til å herde på plass.

6. < / p>

Sprøyt den nye gulvet ved å sprede fugemassen med en gummiflate. Hold flatenes håndtak i 45 graders vinkel mot gulvet og skrape fugemassen over overflaten av de nye flisene og inn i leddene mellom dem Vent ca 10 minutter før fugemassen begynner å tørke og tørk overflaten av flisene ren med en svamp som er skyllet i rent vann og skrudd ut helt.

Gamle linoleumgulv ble bygget for å vare. Limet som brukes til å legge dem ofte, inneholder asbest, og blir sterkere over tid, noe som gjør 'lino' både vanskelig å trekke opp og farlig.For huseieren som ønsker å installere ny gulv, det mest attraktive alternativet er flislagt direkte på toppen av linoen. Dette oppnås ved å bruke en mørtel laget med Portland sement. Sementet er i stand til å binde den nye flisen til det gamle linoleumet, og skape et gulv som er like langvarig med mer oppdatert stil.

Andre artikkelen

Hvordan konvertere kvadratfotene til teppe til torget
Slik installerer du en slangedør
Slik fjerner du mal fra konkrete trinn
Slik bruker du farge til en jernbanevirve
Slik fjerner du en chuck i en batteridrevet DeWalt Drill
Slik bytter du en stangdør
Ontario Government Renovation Grants
Interiørstøping Styles
Hvordan bygge en European-Style Wall Corner Cabinet
Typer av sirkelsager
Slik endrer du en rustfritt stål vaskefarge
Ceiling Ideas med en header
Slik fjerner du en gammel linoleumgulv
IEE-forskrifter for baderom
Slik fjerner du bakgrunnsbilde for forbedringer i hjemmet
Polyuretan Vs. Akryl uretan finish for tregulv
Slik fjerner og installerer franske dører
Hvordan installere Clay Pavers
Slik Keramisk Tile En Trapp
Typisk murstein murstein finér konstruksjon