Materialegenskaper for 416 rustfritt stål

Materialegenskaper for 416 rustfritt stål  Hvorvidt du skjønner det, er stål trolig like mye en del av livet ditt som bomull eller plast. Stål er en metalllegering som kombinerer karbon med jern og ofte andre typer metaller. Rustfritt stål er en type stål som er blank i utseende og på grunn av høyt krominnhold, er spesielt motstandsdyktig mot korrosjon. Grade 416 rustfritt stål er blant karakterene av rustfritt stål med minst korrosjonsbestandighet;

Maskinbarhet

Rustfritt stål i rustfritt stål har den høyeste maskinbearbeidelsen til de mange kvaliteter av rustfritt stål, i henhold til The A to Z of Materials 'online database av metaller . En maskinens bearbeidbarhet er det enkle som det kan manipuleres av maskiner gjennom prosesser som kutting, boring og sliping. Det er tillegg av svovel som gir den denne kvaliteten. Det er denne kvaliteten som gjør den til et ideelt materiale for bruk som ventildeler, pumpeaksler, vaskemaskinkomponenter og bolter og muttere.

Korrosjonsmotstand

Selv om alle rustfrie stål er svært korrosjonsbestandige, er dette en klasse stål som ikke er så korrosjonsbestandig som andre. Det samme svovelet som gir dette metallets maskinbearbeiding, senker også svovelinnholdet, notater The A to Z of Materials nettside. Denne typen rustfritt stål har en motstand mot korrosjon fra tørr atmosfære, ferskvann og milde alkaloider og syrer, men tøffere elementer som saltvann vil skade det. Av denne grunn er dette metallet ikke egnet for marine applikasjoner, som mange andre kvaliteter av rustfritt stål er.

Hardhet

Grade 416 stål er et martensittisk stål. Disse typer stål kan herdes ved varmebehandling, og er relativt billige. Muligheten for 416 stål å bli herdet av varme, kompromitterer noen av de andre egenskapene som vanligvis ønskes i stålprodukter.

Formabilitet

Mens denne typen stål er, kan den enkelt klippes, bores og grindes ned av maskiner, det har ikke en veldig god formbarhet. Formbarhet refererer til muligheten for et metall å være lett bøyd, formet eller stemplet.

Sveisbarhet

Rustfritt stål av rustfritt stål kan sveises, selv om denne prosessen kan være vanskeligere å oppnå enn med andre karakterer, i henhold til Spesialitet Stålforsyning. Når sveiset, må det bli annealed for å sikre tilstrekkelig duktilitet og korrosjonsbestandighet. Annealing er en type varmebehandling.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en frittstående peis
Billigeste Siding Options
Slik henter du en betongbord
Hvordan kutte hjørne trimme med en Coping Saw
Slik legger du fliser på gulvbord
Hardy Plank vs Vinyl Siding
Sand Blaster Problemer
Hvordan henge en pre-hung interiør dør
Effektene av solenergi for miljøet
Hvordan legger jeg til et lite bad i et oppe rom / rom over garasjen?
Slik fjerner du Berber Loopteppe fra Betong
Granittfargealternativer
Slik legger du til og rengjør fliser
Slik monterer du en postboks
Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
Hvordan lage fliser
Hvordan legge til hyller til et skap
Slik redigerer du kjøkkenet ditt
Slik installerer du et beadboardloft over popcorn
Slik installerer du hjelpestenger på et toalett for funksjonshemmede