Hvordan Stucco en innvendig vegg

Hvordan Stucco en innvendig vegg 

1.

Bruk patchgips til å reparere eventuelle sprukne eller smuldre områder. Hvis det er glans på veggen, gjør du det glatt ved håndsliping. Legg på flat tetningsprimer over hele veggen med en vanlig malingsrulle.

2. Åpne din bøtte med stukk. Legg til veggmaling for å 'tynne' 'den mot fargen som du skal male på rommet. Bruk 1 kopp veggmaling per gallon av stukk.

3. Bruk stucco til veggen, bruk din tunge rulle og start på toppen av veggen. Spredt nok til å dekke et område om størrelsen på armspenningen. Gjør det så tykt som du kan få det på veggen uten å glide av det.

4.

Trykk din trowel flatt mot det påførte stukket, og trekk det rett ut. Bevegelsen vil få stukket til å kruse og spisse. Flytt trowel over, rett ved siden av det teksturerte torget du nettopp har gjort, og trekk det ut igjen, og lag en annen teksturert firkant sammen med den første. Gjenta til du har smittet hele delen av stuckaturen.

5.

Rul en annen del av stucken på veggen. Struktur den med trowel som før. Gjenta til hele veggen Det gjøres. La det kurere i to eller tre dager før du maler.

Tips og advarsler

 • Det finnes andre metoder for strukturering av stukkene i tillegg til å trekke det ut med en trowel. Du kan også bruke kanten av trowel til å lage tilfeldige linjer og kammer i det våte stuket, eller med en teksturhylse til din vanlige malingsrulle som ruller teksturer rett inn i overflaten.
 • Stucco er en form for tynn sement som brukes til å konsentrere innendørs og utendørs overflater. Det skaper et steinøst utseende når det brukes på innervegg. Det er en god løsning for gamle gipsvegger som er bølgete, ujevne og skadede, siden stukkene selv er ment å se tilfeldig og grov. Stucco i sin naturlige tilstand er sementgrå, men kan males hvilken som helst farge. Tinting stucco mot ønsket farge på forhånd vil gjøre maleriet gå lettere.

  Andre artikkelen

  Hengsler som ikke krever skruer
  Verktøy for å lage en dør
  Hvordan sjekke New Jersey Construction Licenses
  Installasjonsinstruksjoner for en granitt undermontert vask
  Slik setter du håndtak på kjøkkenskap
  Slik forsegler du et keramisk gulv
  Hvordan fullføre svart valnøtt
  Slik setter du en saltfinish på betong
  Typer av skruer og navn
  Rotary Hand Tools
  Slik retter du en betongplate som ble høstet uten en dampbarriere
  Den beste måten å bygge franske dører med en bue
  Slik remodeler du et bad uten separat badekar
  Gjør det selv å legge tak asfaltfliser
  Fordelene ved en solid betongblokkvegg
  Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
  Hvordan påføre Stucco fra Gips
  Installasjonstrinn for Crown Molding
  Slik legger du keramiske gulvfliser over vinyl
  Slik installerer du Trex Deck-innlegg