Hvordan lage en sommerdags våt bar

Hvordan lage en sommerdags våt bar 

Summertime Wet Bar

1.

Begynn med en grunnleggende baroppsett som inkluderer en bartop og en vask. Kjøpe et mini kjøleskap for å lagre brus, juice, is og øl. Koble kjøleskapet inn i veggen nær baren hvor det lett kan nås uten frykt for at vann fra vasken kommer nær uttaket. Gjør det samme med en kvalitetsblender laget spesielt for å blande sommerdrinker som daiquiris og frosne margaritas. Sett opp resten av brennevin, miksere, hvor de er enkle og komfortable å nå.

2.

Finn oppskrifter til forfriskende sommerdrikker som margaritas, daiquiris, pina coladas , og mojitos i en bar oppskrift bok. Drikker som krever en blender som frosne margaritas, daiquiris, pina coladas kan gjøres med ferske ingredienser eller med ferdigblandede blandinger tilgjengelig i matbutikken. Forberedte blandinger er ofte den beste måten å gå, fordi de tar langt mindre tid å lage og lage gode drinker til den uerfarne bartenderen.

3.

Dekorer baren avhengig av kommende ferie eller arrangement du planlegger. Julelys er flott for natteventyr, tiki fakler for utendørs arrangementer, samt patriotiske temadekorasjoner som rød, hvit og blå coasters, stropper, barservietter til Memorial Day, fjerde juli , og Labor Day. Dekorasjon med et tropisk tema er flott hele sommeren og kan oppnås med Hawaiian leis, et raffia bordskjørt til baren, mini plastpalmer og liten paraply for drinker.

Våte barer er det perfekte svaret på å holde aktiviteter på sommeren morsomt og spennende. Noen barer virker best innendørs for å holde gjester og drikkevarer avkjølt gjennom sommerenes uutholdelige varme. Andre er flotte ute for grilling og bassengpartier for å holde festen gått til de små timene om morgenen. Uansett er det noen få nøkkelelementer som gjør en våt bar fra typisk til tropisk i bare noen få enkle trinn.

Andre artikkelen

Hvordan Beregne Betong For Stiftelse
Betong ADA Ramp Spesifikasjoner
Slik begynner du å installere tregulv
Hvordan å refinfinere en betong kjeller etasje
Forskjellen mellom laminat og tre
DIY trevindurammer
Slik installerer du Adhesive Tiles
Slik installerer du ditt eget tregulv
Gummi Taktekking Verktøy
Slik installerer du en Tile Medallion
Hvordan bygge grønn u0026 amp; Energieffektive hjem
Hvordan å omdanne et fliser dusj gulv
Hvordan leie en Sandblaster
Hvordan måle avstanden mellom gjengede hull
Hvordan lage et mobilt hjem i en hytte
Hvordan måle en erstatningsdør
Hvordan å refinfinere en glassfiber front dør
Hvordan knuse betongplater i steinformede stykker
Wall Stone u0026 Pebble Tiles
Grønne gulvmaterialer