Hvordan kutte og polere granitt benkeplater

Hvordan kutte og polere granitt benkeplater 

1.

Rengjør granittbenken. Fjern eventuelt smuss eller støv på overflaten med en fuktig klut og la overflaten tørke.

2.

Merk området hvor du skal kutte granittet med en filtpenn. Klipp granitten med en diamantspissesag med vannkjølesystem. Flytt sågen i en rett og stabil linje. Du kan også bruke et smurt diamantblad i stedet for en vannkjølt en hvis du ikke vil våt Området rundt granitt. Støtt den delen av granitten du kutter av, slik at den ikke faller og ødelegger gulvet eller skader noen.

3.

Glatt kantene på kuttdelen dersom granitten Tørk granitten med en fuktig klut for å fjerne alt granittstoffet. Vent til benken tørker.

4.

Påfør en kommersiell granittpolert på bordplaten. Pass på at poleringen ikke er slitesterk. Spred og gni væsken på benken med en myk svamp. Ta deretter en tørr klut eller en microfiber klut og buff overflaten. Også buff granit ved å bruke en blanding av gni alkohol, varmt vann og mildt vaskemiddel med en spray flaske. Gni granitten i sirkulære bevegelser med en klut.

Tips og advarsler

 • Hvis granitten du klipper allerede er installert på kjøkkenet, må du kontrollere at området rundt granittbenken er tydelig, og møbler eller apparater vil ikke komme i veien mens du kutter. Hvis granittet ikke er installert, monter granittbenkeplaten på et stabilt bord eller en arbeidshest. Det er best å kutte granitt i ditt verksted eller garasje.
 • Hvis du flytter en granitt benkeplate, må du alltid holde den sidelengs fordi egen vekt kan ødelegge den i halv om du holder den på en annen måte.
 • Granitt er et av de vakreste, sterke og elastiske naturlige materialene. Denne gruvstenen brukes ofte i konstruksjon. Granitt er kjent for sin holdbarhet, men det er også populært for sin estetiske kvalitet. Denne naturstenen har forskjellige former, mønstre og farger, noe som gjør det til et godt tillegg til kjøkkenet ditt. Den brukes ideelt som en benkeplate på grunn av sin flate og jevne overflate. Granitt er ganske solid og det er en presis måte å kutte og polere på.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du teppe på linoleum, fliser og hardved
  Gassrørforseglingsproblemer
  Hvordan lage Crown Molding Corners
  Skap Refacing Styles
  Slik identifiserer du asbestprodukter
  Hvordan bygge en Gress Tennisbane
  Slik legger du fliser rundt Granitt
  Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
  Bærekraft med et drivhus
  Tips om Remodeling et bad
  Hvordan jobbe med Corian i hjemmearbeidet
  Klassifisering av elektriske kabler
  Hvordan bygge et jordhus
  Everest Attic Ladder Installasjonsinstruksjoner
  Hvordan bygge en Porch Foundation
  Slik legger du keramisk gulvfliser i et vaskerom med en dunt drain
  Slik fjerner du selvklebende fliser
  Standard spesifikasjoner for grader av California Redwood Timber
  Wood Countertop Installasjonstips
  Slik fjerner betongherdingsforbindelse