Hvordan kutte og feste Cove Molding

Hvordan kutte og feste Cove Molding 

1.

Mål avstanden mellom to punkter hvor du vil legge til et stykke cove trim. Skriv denne dimensjonen ned på et stykke papir. Bruk et målebånd for dette trinnet.

2.

Kontroller vinkelen som neste del av trim vil krysse med det andre stykket. Bruk en digital vinkelfinner for å kontrollere vinkelen. Åpne vinkeldetektoren og juster hver arm med en kant hvor du vil feste vikstøping. Les vinkelen og skriv den ned på et stykke papir. En vinkelsøker er en håndholdt enhet som gir en digital avlesning av hvilken som helst vinkel.

3.

Del vinkelen i to. Dette er vinkelen som du trenger for å sette gipssålen. Når begge deler av cove lister er kuttet, vil de gjøre hele vinkelen. Et eksempel ville være et hjørne av en dør. Når armene til vinkelfinneren er plassert langs hver overflate, får du en lesning på 90 grader. Så du ville sette gipssågen til 45 grader for hver av de to kuttene.

4.

Sett gipssålen til vinkelen du fant i trinn 3. Lås sågen i Denne posisjonen.

5. Legg pannstøpet mot gitter såg gjerdet og sakte kutt gjennom støpningen. Dette vil bidra til å forhindre splintering av skovlstøping.

6.

Mål og merk kurvstøping med målingene du fant i trinn 1. Dette er vanligvis utenfor utvendig dimensjon. Bruk et målebånd og en blyant for dette trinnet.

7.

Gjenta trinn 1 til 6 for de resterende delene av cove molding.

8. < / p>

Nail cove molding på plass ved hjelp av en pneumatisk finish nagler. Legg negler hver 12 tommer. Legg en dråpe lim på enden av miter kuttet mellom de forskjellige stykkene av cove molding. Tørk av overflødig lim med en fuktig klut før den kan tørke.

9.

Sett utstående neglhodene med neglesett. Plasser spissen av et neglesett på neglens hode som er utsatt. Pek på enden av neglesettet med en hammer for å redusere neglen under treflaten.

Tips og advarsler

 • Bruk et skarpt blad så å unngå å rive vedet under kuttet.
 • Bruk vernebriller når du bruker mellomsag og ferdigspiker.
 • Cove trim brukes til å legge til en dekorativ detalj på dører, skap og møbler. Cove lister er tilgjengelige i forskjellige størrelser for dine behov og kommer i flekk-eller maling-grade trim. Fargekvalitet skal freses fra ett treverk i arten du ønsker. Malingskvalitet er laget av flere treverk som limes sammen. Den gjør-det-selv-handyman kan enkelt og enkelt klippe og montere cove lister med de riktige verktøyene.

  Andre artikkelen

  Problemer med injeksjon av celluloseisolasjon
  Slik Buld En Keramisk Tile Dusj
  Utvendige ideer for å ombygge Ranch Homes
  Slik isolerer du en plate
  Tungsten Carbide Cutting Tools
  Hva er forseglet keramisk flis?
  Slik lager du stabiliserte Adobe-tegninger
  Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
  Slik installerer du Formica Counter Tops
  Hvordan måle lengden på en motorsagstang
  Slik bruker du en våt flisesag
  Hvordan å bytte et baderom formica benkeplate
  Gipsinstallasjonssikkerhet
  Vask Installasjonsinstruksjoner
  Hvordan måle dimensjonert tømmer
  Slik installerer du rørledningen for et badekar med enkeltseng
  Hvordan gjenopprette en dekorativ peis
  Slik Level The Floor for Carpet Installasjon
  Hvordan lage tregulv til betongplater på en betongfond
  Slik reparerer du trådløse Makita-batterier