Hvordan henge en pre-Hung utvendig dør

Hvordan henge en pre-Hung utvendig dør 

1.

Stå den forhåndsdekkede døren og rammen og senter i døråpningen. Shim mellom toppen av døren jamb header og veggen rammen. Tapp shims inn i gapet til døren er tett. Ikke over-shim, noe som kan føre til at topptekstene bukker seg ned og gjør dørstokken. Pek på toppteksten i posisjon slik at den rager opp med veggen og spik hodestøtten og skyver inn i rammen over med en hammer og 16 pennespiker (eller bruk en valgfri luftdrevet innrammingsspiker).

2 .

Pek på skifter bak hengselsiden på toppen, slik at den blir tett. Kjør en spiker gjennom jamb og shims inn i studen øverst på døren. Begynn på den ene siden for å jorde jamben. Sett et nivå flat mot utsiden av jamb og juster terskelen inn eller ut for å justere boblen på nivået i midten av indikatoren. Legg shims på bunnen av jamben for å sikre den på plass og kjør en spiker gjennom dem inn i studen.

3.

Shim bak og kjør en spiker gjennom toppen av Jamb på motsatt side. Bruk et nivå for å justere jamb og trykk på shims bak den nederst for å holde den på plass. Åpne og lukk døren for å sikre jevn drift. Gjør eventuelle tilpasninger som trengs for knobsiden. Kjør en spiker på plass nederst på knastsiden av knasten.

4.

Sett inn knotten og låsen i henhold til instruksjonene som følger med maskinvaren. Hullene vil allerede være er boret på forhånd. Knotten går i det nedre hullet, dødbolten i øvre del. Test døren for riktig drift igjen. Knobspenneren bør fange når døren er stengt med liten kraft. Hvis det ikke gjør det, må du kontrollere at strikkeren kommer inn i lommen i strikkplaten. Trykk på hengselsiden på toppen for å løfte strikkeren og ut i bunnen for å senke den. Kontroller deadbolt også.

5.

Skjær jambene i sine sentre og spik dem fast til tappene når døren er fullt funksjonell. Bruk boret til å kjøre tre-tommers behandlede dekkskruer gjennom de medfølgende hullene i terskelen i treveggsplaten nedenfor. Du må kanskje fjerne værstripen som løper langs sin øvre kant for å avdekke skruehullene.

6.

Spik utvendig støping inn i studene etter at jamben er sikker. Caulk rundt bunnen av terskelen for å forsegle den helt. Bruk latex caulk for enkel påføring og opprydding. Tuck skum caulk tau i noen hull mellom jambs og tappene for å forsegle inngangen før du legger dørhuset. Ikke bruk ekspanderende skum, da det kan ekspandere dramatisk og føre til at jambene bøyer seg inn. Legg dørhylster og maling for å matche for å fullføre installasjonen.

Hengende utvendige dører er ikke så kompliserte som det kan vises, spesielt når du bruker en forhåndshengende enhet. Pre-hang dører består av fem hoveddeler. De to stolpene på hver side av døren kalles jambs. Øverst på jamb er en jamb header og rammens bunnplate kalles en terskel. Det femte og siste stykket av enheten er døren, også kjent som en plate. Med pre-hengde dører, er det harde arbeidet med låsing av hengslene og låsene gjort for deg, så alt som gjenstår er å jakke og festes fast.

Andre artikkelen

DIY Trekkhylle
Slik bruker du Baseboard Trim
Typer av tre gulv for en tilhenger
Slik installerer du hvit og fargestrimmer
Slik installerer du en plast lat Susan i kjøkkenskap
Slik fjerner du Slate Sealer
Hvordan kan jeg skjule loftet ned trapper?
Hvordan øke varmen fra en peis
Hvordan bruke en skrue pistol
Slik installerer du en takvifte fra toppen av A-Frame Home
Slik fjerner du sagvakten på en håndverkssagssag
Hvordan konvertere en vedlagt garasje til et oppholdsrom
Green Flooring Ideas
Hvordan erstatte Tongue u0026 Groove Porch Gulv
Hvordan velge utvendig murstein
Travertin Vs. Kalksteinfliser
Slik fliser du et badekarområde
Slik installerer du Linoleum over Masonite
Slik kjører du en flisesag
Takkonstruksjonskomponenter