Hvordan bygge en Coat Closet

Hvordan bygge en Coat Closet 

Ramme kappeklæret

1.

Finn kappløpet nær inngangsdøren. Mål gulvområdet som er tilgjengelig - lengde og bredde - og kutt biter av 2-by-4-tommers tre med en sammensatt formingssag for å markere skapets oversikt på gulvet. Skjær et annet sett med biter til toppen av Skapets innramming og sett den til side. Legg en åpning så bred som skapets dør pluss ytterligere 1 u0026 # xBC; tommer for dørrammen.

2.

Forborr skruehull gjennom skogen og inn i gulvet under. Bruk en hammerbor for å bore hvis gulvet er betong. Sett ankre i hullene og skru grunnplaten til gulvet.

3.

Skru toppplaten til taket i samme utførelse som grunnplaten. Koble toppplaten til takbjelken med skruer.

4.

Mål den vertikale avstanden mellom topp- og basisplater for skapets vegger. puter og plasser dem hver 12. tommer. Spik dem inn i topp- og grunnplater med en spikerpistol.

Ramme døråpningens åpning

1.

Mål to stykker av 2-by-4-tommers trepinner til 82 tommer og kutt dem ved hjelp av en sammensatt miter sag. Flank døråpningen med disse pinnene på begge sider og spik dem inn i veggens trepinner.

2.

Klipp et stykke 2-by-4-tommers tre ved hjelp av horisontal måling fra toppen av en vertikal trepinne til den andre trepinnen til døren. Spik det inn i trepinnene i begge ender.

3. Klipp tre til fire korte biter av 2-by-4-tommers tre ved å bruke måling mellom topplaten og basen av dørhodet. Sett disse delene inn i dette rommet, plasser dem jevnt fra hverandre og spik dem inn i topp- og grunnplaten.

4.

Heng døren ved å skru den ene siden av hengslene til døren og så skruer den andre siden av hengslene til dørrammen. Bruk en meisel eller ruter til å sette hengselplaten inn i dørrammen.

5.

Gjør et hull inn i dørrammen for dørlåsen og skru strikeplaten over hull.

Sheetrock the Walls

1.

Skjær stykker av sheetrock for helt å dekke utsiden og innsiden av skapet ditt. Mål veggens høyde og bredde og overfør denne måling til arkrocket.

2.

Score linjene med en straightedge og en verktøykniv, og klem arkarkjeden inn i to av bøy den på linjen.

Kutt gjennom undersiden av arkrocken med en verktøykniv for å skille stykkene.

4.

Sett opp hver stykke arkplate til vegginnleggingen og skru inn i veggtappene ved hjelp av arkrockskruer. Pass på at kantene på arkrocken er på en tapp og ikke inn i det tomme mellomrommet mellom tappene. Sett litt på hver skrue Ikke under det første laget av papir. Skru flere skruer langs hver stolpe 10 til 12 inches fra hverandre.

5.

Glatt leddforbindelse over hvert skruehull med en kittkniv. Glatt ledd sammensatt over hver søm, påfør papir eller festbånd over sømmen, og glatt deretter et annet lag med felles sammensetning over båndet. Fest forbindelsen til en jevn, sømløs finish.

Monter hengestangen

1.

Marker posisjonen fo r hengestangen på sideveggene ca 62 tommer opp fra gulvet.

2.

Klipp to stykker av 1-by-4-tommers tre, 15 til 18 tommer lang . Spik eller skru hvert stykke til venstre og høyre sidevegger i skapet 62 tommer høyt.

3.

Skru hengestangsmaskinen nær underkanten og i midten av 1-for-4-tommers trebiter.

Mål bredden på skapet fra en stangstangsstøtte til den andre, og skjær hengestangen ned til denne måling .

Sett hangerestangen inn i maskinvaren og legg på kleshengerne på stangen.

Når gjestene ankommer, henge deres strøk i et frakkeskap istedenfor å rynke dem i en haug på sengen. Bare å ha et skap dedikert til bare strøk, organiserer din utendørs utstyr fra resten av klærne dine. Konstruer et enkelt kleskåpe for å holde jakkerne rene og ut av syne.

Andre artikkelen

Ulike typer hus i ørkener
Definisjonen av ekspansive jordarter
Hvordan male Pine Wood Paneling
Slik isolerer du en plate
Slik løser du tunge fliser på vegger
Hvordan Plumb Drain Ventiler
Hvordan male Oak Trim
Slik programmerer du en Genie Intellicode Garage Door Opener
Innovative Byggverktøy
Slik installerer du Crown Molding med ulike vinkler
Betongformingstyper
Tørrvegg Knock Down Tools
Hvordan kan jeg designe et lite soverom plass?
Tempererte glassbehov
Forskjellen mellom bambus og tregulv
Design av trebjelker
Hvordan måle en borbit
Hvordan å stenge et nytt tak
Slik installerer du Bruce Floors
Slik installerer du Newel Posts til Hardwood Stair Treads