Hvordan Hilti HDI-P Drop-Anchors

Hvordan Hilti HDI-P Drop-Anchors 

1.

Installasjonsinstruksjoner for HDI-P

1.Sett dybden på ankeret på boret, bruk dybdemåleren eller ved å plassere et stykke tape på borkronen.

2.Drill hullet med en hammerbor og en karbidbit som oppfyller kravene til HDI-P.

3.

3. Fjern hullet til alt rusk som er opprettet under boreprosessen, ved hjelp av en utblåsingspære, trykkluft, stålbørste eller vakuum.

4.

5.

5. Sett innstillingsverktøyet inn i Innvendig gjenget del av ankeret. Ved hjelp av en hammer, slå innstillingsverktøyet til leppene på innstillingsverktøyet møter leppen til HDI-P-drop-ankeret.

Tips og advarsler

< li> Sjekk priser på nettet før du legger lokalt. Hilti HDI-P drop-in anker er et kvinnelig anker solgt av Hilti, Inc og designet for bruk i betong. Det bør ikke brukes i applikasjoner der basismaterialet er murstein eller blokk. HDI-P er produsert av mildt karbonstål og beskyttet mot korrosjon med sinkbelegg i henhold til ASTM B633, SC1, Type III. Hilti drop-anker HDI-P er et ekspansjonsanker som har innvendig gjenger for bruk i solid og hul betong og er designet for tette monteringsapplikasjoner. Dette ankeret er et unikt betonganker fordi det er konstruert for bruk i etterspenningsbetongkonstruksjobber, for eksempel parkeringshus eller høyhus der stolpekabler brukes til å styrke betongen. Disse stolpekablene løper gjennom betongen og må ikke kompromitteres på noen måte. Dette HDI-P drop-in ankeret gir mulighet for grunne nedleggelse av 3/4 ' oppfyller kravet til inndypningsdybde for etterspenningsbetong. HDI-P har en leppe på den åpne gjengede enden av ankeret som gir konsekvent stangjustering og dybde av embedment. Ankeret krever bruk av et innstillingsverktøy for å utvide ankeret. Innstillingsverktøyet for HDI-P er designet for å legge merke til på ankerets leppe for å signalisere at den er ordentlig innstilt. Dette muliggjør bekreftelse og inspeksjon etterpå for å sikre at ankeret har blitt riktig utvidet. HDI-P er tilgjengelig kun i 3/8 ' diameter. 3/8 ' måling refererer til innerdiameteren og krever et hull som skal bores som er 1/2 '. Hvert anker kan holde ca 380 kg spenning når den plasseres i betong på 4000 psi, og kan hente omtrent 420 kg spenning når den er plassert i hulkjernebetong.
Det finnes andre kvinnelige type ankre som tilsvarer Hilti HDI-P drop-in ankre i hold verdier og material spesifikasjoner. De andre drop-in ankrene har i utgangspunktet de samme spesifikasjonene og er installert akkurat det samme. HDI-P er Hilti 's merkenavn for innfalletanker, og andre firmaer har egne merkenavn for drop-ankeret. Concrete Fasteners, Inc. er det eneste selskapet som merker innfallets anker av dets generisk navn på drop-in anker. Den største forskjellen når man sammenligner med andre selskapers 'drop-in anchor' vil være prisen. Concrete Fasteners, Inc har den laveste prisen som finnes på Internett.

Andre artikkelen

DIY Formica benkeplater
Slik beregner du Stair Stringers
Stucco Painting Tips
Hvordan knuse betongplater i steinformede stykker
Hvordan kjøpe Raw Timber
Slik installerer du Prefab Hardwood Flooring
Hvordan Bytt Trimmer
Verktøy for flislegging
Slik reparerer du kjøkkenfliser
Hvordan male en soverommur
Slik installerer du Trim på avrundede hjørner
Garage Konvertering Byggforskrifter
Hvordan bygge en vinkjeller
Hvordan Klipp Quarter Round Wood Trim
Statlige tilskudd til solinstallasjoner
Hvordan velge et kjøkkenfliser Backsplash
Ideer om hvordan man bygger et nytt hus
Den gjennomsnittlige kostnaden for å legge fliser
Hvordan Lim Tile
Laminatgulv Installasjon i hytter