Hvilke gulv ser best ut med trepanel?

Hvilke gulv ser best ut med trepanel?  Trepanel kommer i en rekke stilarter og teksturer for å forbedre et roms utseende. Det er nå omtalt i hevet, paneltrykk blant andre moderne design, som er langt fra den tradisjonelle brune, finerpanel sett i hjemmebyggede på 1970-tallet og tidlig på 1980-tallet. Oppdatert trepaneldesign har gitt vei til nye gulvalternativer som bidrar til å knytte romets d u0026 eacute; cor sammen.

Marmorfliser

For et mer for formell utseende i en foajé eller spisestue, par marmorgulv med Kombinasjonen gir et rent utseende samtidig som utseendet på et rom blir større og det blir større. Pool villaer på Caesar Palace i Las Vegas har dette utseendet. Designere valgte hevet trepanel i hvitt for veggene og tradisjonell hvit marmorflis med gullinnlegg for gulvene.

Hardwood Floors

Selv om det en gang har vært et designfaux pas for å blande forskjellige treverk i en enkelt plass , den regelen gjelder ikke lenger. Tilgjengeligheten av flere trepaneler har gjort det mulig å installere tregulv i et rom med trepanel. For eksempel er hevet wainscoting farget med en lett trefinish på veggene sammen med mørke parkettgulv en komplementær kombinasjon for en spisestue eller stue. De kombinerte skogene gjør et rom behagelig og varm og gir en kontrast av tekstur som gjør at hvert element kan skille seg ut.

Berberteppe

Mens noen mennesker sitter vekk fra å blande teppe med trepanelvegger, er det riktig teppe kan utføre et roms utseende. Huseiere som foretrekker teppe, spesielt i kjeller, kontor eller hule, ofte parberberte tepper med trepanel. Berber teppe er preget av sin løkkede haug. Den relativt korte veien er ikke så stor som de fleste konvensjonelle teppe varianter, så det er mindre sannsynlig å få en plass følelse begrenset og liten enn andre teppe stiler. Det holder vanligvis opp til områder med høy trafikk. Berber tepper er tilgjengelig i en rekke farger og design som komplement, ikke i konflikt med trepanelvegger.

Andre artikkelen

Hvordan bruke fliser
Hvordan få konsistent grout farge
Hvordan male kjøkkenskap Hvit som en proff
Hvordan lage nye front sement trapper
Hvordan lage en River Cane Raft
Hvilken målerør er nødvendig for 20 ampere?
Slik setter du en saltfinish på betong
Rotary Hand Tools
Hvordan kan jeg sette gips på kjellerbetongblokker?
Slik installerer du en forhåndsformet benkeplate
Hvordan lage et skap med et skråt tak
Maskinverktøy og utstyr
Hvordan Bytt Kjøkken Skap Dører u0026 Kostnaden
Hvordan henge elektriske bokser på Wall Studs
Oppsummering av ADA-loven
Gjør det selv Stone Peis Mantle
Instruksjoner for hvordan du installerer en Tub Surround
Slik installerer du en skiferflate
Liste over verktøy for skjæring av baderomsfliser
Hvordan Miter Moldings